Yanarak Ölen Gencin Dramı - Son Dakika
Güncel

Yanarak Ölen Gencin Dramı

Yanarak Ölen Gencin Dramı

Ordu'nun Akkuş İlçesi'nde, 35 yaşındaki Muammer Demir ahşap evde laminat yaparken parlatmak için üzerine döktüğü tinerin elindeki sigaradan alev alması sonucu öldü.

27.07.2013 14:41  Güncelleme: 17:22

Ordu'nun Akkuş İlçesi'nde, ahşap evde laminat yaparken parlatmak için üzerine döktüğü tinerin elindeki sigaradan alev alması sonucu ölen 35 yaşındaki Muammer Demir'in babası Murat Demir'in de 27 yıl önce kullandığı kamyonun devrilmesi sonucu dorsesindeki kütüklerin altında kalarak öldüğü belirtildi.

Akkuş İlçesi'ne bağlı Çamalan Mahallesi'nde annesi 62 yaşındaki Esme Demir ile birlikte oturan Muammer Demir, 1 hafta önce İstanbul'dan yaz tatili için gezmeye gelen yeğeni 15 yaşındaki Mahmut Bakıcı ile birlikte Dursun Aydemir'e ait ahşap evin tamiri için ilçenin Kuşçulu Köyü'ne gitti. Evde onarım çalışması yaparak odaların zeminine laminat döşeyen Muammer Demir 3 günlük çalışma ardından köyde yalnız kalan annesine yardımcı olması için yeğeni Mahmut Bakıcı'yı gönderdi. Önceki gece çalıştığı ahşap evde tek başına kalan Muammer Demir, laminatı parlatmak için üzerine döktüğü tinere elindeki yanan sigaranın temas etmesi üzerine yangın çıkardı. Kısa sürede büyüyen alevlerin arasında kalan Demir öldü.

Muammer Demir'in babası Murat Demir'in 27 yıl önce Akkuş'ta kütük yüklü kamyonun devrilmesi sonucu kütükler altında kalarak öldüğü, diğer 6 kardeşinin gurbette yaşadığı, kendisinin ise çeşitli hastalığı nedeniyle rahatsız olan annesini baktığından, onunla birlikte köyde yaşadığı belirtildi. Köyde yevmiye ile çalışarak geçinen ve bekar olan Muammer Demir'in kazandığı parayla annesi Esme Demir'i tedavi ettirdiği ifade edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yanarak Ölen Gencin Dramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet demir: Bu haberi muge anliya verin bakim olmemi var oldurulmemi.o cozer 1 0 Yanıtla

Advertisement