Çerkezköy'de Yangında Mahsur Kalanları İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Çerkezköy'de Yangında Mahsur Kalanları İtfaiye Kurtardı

Çerkezköy\'de Yangında Mahsur Kalanları İtfaiye Kurtardı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, bir apartmanın ikinci katında çıkan yangında, mahsur kalan apartman sakinlerini itfaiye ekipleri kurtardı.

27.01.2014 23:26  Güncelleme: 00:14

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bir apartmanın Fikret Zengin'e ait ikinci katındaki dairede evde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler nedeniyle apartman boşaltılırken, yoğun duman nedeniyle balkonlarında mahsur kalanları itfaiye ekipleri merdivenli araçlarıyla kurtardı.

Olay, Bağlık Mahallesi'ndeki Özkan apartmanın ikinci katında meydana geldi. Fikret Zengin'e ait dairede bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında, alevler kısa sürede tüm evi sardı. Dumanları gören komşuların ihbarıyla gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, apartman boşaltıldı. Yoğun duman nedeniyle evlerinden çıkamayanlar ise balkona çıkarak yardım istedi. İtfaiye ekipleri merdivenli araçlarıyla balkona ulaşarak mahsur kalanları aşağı indirerek tahliye edildi.

12 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangın sırasında aparmanda bulunan ve dumandan etkilenen Tüjan Ertürk (45), Yeliz Demirdöven (39), Pelin Güzel (29), Gülnarin Kırbaş (53), Nilüfer Keskinel (20) Filiz Karbaz (30), yaşları küçük olan S.U., E.K., S.A., B.G., B.D., E.A.?ya ilk müdahale olay yerinde 112 acil servis ekipleri tarafından yapıldı. 6'sı çocuk 12 kişi Çerkezköy Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yangın, Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıktığı ikinci kattaki dairede bir çok eşya kullanılmaz hale geldi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çerkezköy'de Yangında Mahsur Kalanları İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement