Yaşamın Her Anında Kiğılı Yanında - Son Dakika
Güncel

Yaşamın Her Anında Kiğılı Yanında

Yaşamın Her Anında Kiğılı Yanında

Yaşamın her alanında kendi tarzıyla öne çıkan erkeklere özel ürünler sunan Kiğılı, koleksiyonundaki birbirinden seçkin ürünlerle yaza merhaba diyor.

04.07.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazın sıcak renklerinden ilham alınarak hazırlanan Kiğılı t-shirt koleksiyonunda yetişkinlere uygun farklı kalıp ve model seçenekleri sizleri bekliyor.

Bu yaz t-shirtler Kiğılı'nın 2014 ilkbahar- yaz koleksiyonunda hayat buldu. Kiğılı t-shirt koleksiyonu, gerek renkleriyle, gerekse de desenleriyle erkeklerin yaz aylarında vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Şehir hayatının hareketli ritminde rahatlık ve şıklığı bütünleştirerek tasarlanan t-shirtler yetişkinler için her bedende ve uygun kalıplarla üretildi. Yüzde yüz pamuk ve pamuk karışımlı kumaşlarla hazırlanan t-shirtler düz pike, garnili pike, polo, bisiklet ve V yaka olarak çalışıldı. Beyaz tonlarından, mavi, turkuaz, petrol, lacivert ve kırmızının tüm tonlarına kadar geniş renk seçeneğine sahip t-shirtler, bu sezon da gardıropların gözdesi olacak.

Çizgili, çift renk, üç renk karışımlı ve süslemeli modellerin bulunduğu t-shirt koleksiyonunda marine, sokak ve spor modası temalı tasarımlar da göz dolduruyor. İnce detaylarla süslenen t-shirtlerin bulunduğu Kiğılı'da ayrıca denim ve chambrey garniler ya da çiçek motifli ekoseli desenler de ön plana çıkıyor. Kiğılı pantolon ya da bermudalarla çeşitli kombinler sağlayacağınız Kiğılı t-shirtleri uygun fiyatlarıyla şıklığı gardıroplarınıza taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaşamın Her Anında Kiğılı Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement