Yasemin Yalçın'dan 70'ler Albümü Geliyor - Son Dakika
Güncel

Yasemin Yalçın'dan 70'ler Albümü Geliyor

Yasemin Yalçın\'dan 70\'ler Albümü Geliyor

Ekranlardan 4 senedir uzakta kalan başarılı komedyen Yasemin Yalçın, dün gece Mesut Yar'ın "Burada Laf Çok" programına konuk oldu.

07.05.2014 16:57  Güncelleme: 16:51

Ekranlardan 4 senedir uzakta kalan başarılı komedyen Yasemin Yalçın, dün gece Mesut Yar'ın "Burada Laf Çok" programına konuk oldu. Konuklar arasında Yalçın'ın, "Mihrap Yerinde" dizisinden rol arkadaşı Kadir Çöpdemir, Manga Grubu üyeleri ve müzik piyasasının en önemli isimlerinden Şafak Ongan da vardı.

Yasemin Yalçın, geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni dizisi "Mihrap Yerinde"nin ilk bölümünde bir türkü seslendirerek izleyenleri şaşırtmış ve güzel sesiyle büyülemişti. Başarılı oyuncu, konuk olduğu programda yeni albümünün de müjdesini verdi. Henüz piyasaya sürülmeyen, "Arasırabesk" adını taşıyan albüm, 70'lerin şarkılarından oluşuyor.

Çocukluğundan beri şarkı söylemeyi çok sevdiğini söyleyen Yalçın, konservatuarda tiyatro okuduğu zamanlardan beri şarkı söyleyip, albüm yapmak istediğini paylaştı. Ardından, Yasemin Yalçın, albümünden bir şarkı da seslendirdi. Programın diğer konuklarından, Manga grubunun solisti Ferman Toprak; "Ben çok başarılı buldum. Doğrusu bu kadarını beklemiyordum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yasemin Yalçın'dan 70'ler Albümü Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement