'Yaşlarını Bilmiyorduk' Dediler, Cezadan Kurtulamadılar - Son Dakika
Güncel

'Yaşlarını Bilmiyorduk' Dediler, Cezadan Kurtulamadılar

\'Yaşlarını Bilmiyorduk\' Dediler, Cezadan Kurtulamadılar

Samsun'da, 14 yaşındaki 2 kıza cinsel istismarda bulundukları iddia edilen şahıslar, "Yaşlarını bilmiyorduk" dediler ama kurtulamadılar.

19.09.2013 13:30  Güncelleme: 14:43

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde, 14 yaşındaki 2 kızı zorla alıkoydukları ve cinsel istismarda bulundukları suçlamasıyla yargılanan sanıklardan 24 yaşındaki Şenol Bayraktar 15 yıl, aynı yaştaki akrabası Hikmet Bayraktar ise 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanıklar savunmasında kızların yaşlarının küçük olduğunu bilmediklerini iddia etti.

ZORLA İLİŞKİYE GİRDİ

Tekkeköy İlçesi'nde 2011 yılı Haziran ayında meydana gelen olayda, 14 yaşında olan T.Ö. ile arkadaşı F.Ş., iddialara göre daha önceden tanıdıkları Şenol Bayraktar ve Hikmet Bayraktar ile bulaşarak otomobille gezdi. Daha sonra birlikte alkol alan gençlerden Şenol Bayraktar, iddiaya göre harabe haldeki bir kulübede T.Ö. ile zorla ilişkiye girdi. Bu sırada ormanda gezintiye çıkan Hikmet Bayraktar da F.Ş.'yi öpmeye çalıştı. Geceyi harabe kulübede geçirdikten sonra sabah evlerine giden iki kız, durumu ailelerine anlatınca gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

Yaklaşık 4 ay sonra çıktıkları ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olan Şenol Bayraktar ve Hikmet Bayraktar, bugün son kez hakim karşısına çıktı. Üzerlerine atılan suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, kızların yaşının küçük olduğunu bilmediklerini ve zorla bir şey yapmadıklarını söyledi.

15 YIL HAPİS CEZASI VERDİ

Mahkeme heyeti ise, sanıklardan Şenol Bayraktar'a tecavüz ve hürriyeti yoksun bırakma suçlarından 15 yıl hapis cezası verdi. Diğer sanık Hikmet Bayraktar ise hürriyeti yoksun bırakma suçundan 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 2 sanığa F.Ş.'nin hürriyetini kısıtlama suçundan verilen 1'er yıl 8'er aylık hapis cezaları ise ertelendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Yaşlarını Bilmiyorduk' Dediler, Cezadan Kurtulamadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement