Yaşlı Adam Takla Atan Minibüsten Yola Savruldu - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adam Takla Atan Minibüsten Yola Savruldu

Yaşlı Adam Takla Atan Minibüsten Yola Savruldu

Sadabat Viyadüğü üzerinde kontrolden çıkan minibüs takla attı.

16.02.2013 09:37

Sadabat Viyadüğü üzerinde kontrolden çıkan minibüs takla attı. Kazada 2 kişi yaralanırken, çarpmanın şiddetiyle araçtan fırlayan yaşlı adam yola savruldu. Yaralılar hastaneye sevk edilirken viyadük üzerinde trafik 1 saat durma noktasına geldi.

Kaza, TEM otoyolu ile E-5 çevre otoyolu arasında geçişi sağlayan Sadabad Viyadüğü üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Dursun K. yönetimindeki 52 FV 454 plakalı minibüs yağışlı havanın da etkisiyle kayganlaşan yolda takla atıp bariyerlere çarptı. Sürücü kendi imkanları ile araçtan çıkmayı başarırken, yaşlı bir adam çarpmanın şiddetiyle minibüsten fırlayarak yol kenarındaki bariyerlere savruldu. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansa bindirilen sürücünün ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. Araçtan yola savrulan ve durumu daha ağır olan Ahmet Tezkan ise çarptığı bariyerlere sırtını dayayarak bir süre yardım bekledi. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu öğrenilen Tezkan'ın feryatları, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yatıştırılmaya çalışıldı. Yaralı, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Araç sürücüsü Dursun K., kazaya kaygan zeminin neden olduğunu söyledi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, Okmeydanı istikameti yaklaşık 1 saat süreyle kapalı kaldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adam Takla Atan Minibüsten Yola Savruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement