Yaz Okulu Başladı - Son Dakika
Güncel

Yaz Okulu Başladı

Yaz Okulu Başladı

Okulların kapanmasıyla birlikte 25 Haziran'da başladığı Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi; 17 Ağustos'a kadar sürdüreceği Yaz Okulu'nda öğrencilere eğlenceli aktiviteler sunuyor.

28.06.2012 14:26

Eğlenceli Yaz Okulu

Eğitimde Sakarya'da bir ilki gerçekleştiren Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi; 25 Haziran'da başladığı ve 17 Ağustos kadar sürecek olan Yaz Okulu'nda öğrenciler hafta içi 5 gün olmak eğlenceli aktivitelerle hem ders yapıyor, hem de yazın tadını doyasıya çıkarıyor. Her gün 09:30 - 12:30 10 kişilik sınıflarda Akademik Çalışmalar yapılırken, 12:30 - 13:00 Öğlen yemeği arası verilecek. Öğrencilere yine 13:00 -15.50 saatleri arasında da Bowling, Çevre Gezisi, Keşif Gezisi, Sinema, Futbol, Satranç ve Paintbol gibi farklı aktivitelerle eğlenecek. 16:00 - 17:20 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi alacak olan öğrenciler; Çarşamba günleri tam gün Kırkpınar Aqua Life Yüzme Havuzu ve Havuz Başı Yemek Keyfi yaşayacak.

İşimizi ciddiye alıyoruz

"Tercih ediliyoruz çünkü başarılıyız. başarılıyız çünkü, işimizi ciddiye alıyoruz" diyen Özel Sakarya Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Erkan Şen; "Devamlılığınız ancak memnuniyetiniz ile mümkündür" Dershane, Etüt, Sosyal gelişim, eğlence ve özel ders merkezi olarak aradığınız her şey bir arada eğitim kompleksimizde; Başarı, Öğrencinin Akademik, Sosyal, Psikolojik, Kişisel ve Ahlaki Motivasyonunun seviyesi ve doğru kullanımı ile orantılıdır. Bu Etkenler Bir Bütün Olarak Alanında Uzman Eğitmenler Tarafından Öğrencilere Verildiğinde başarı kaçınılmaz Olacaktır. Kurumumuzun amacı toplumumuzun incileri olan öğrencilerimizin tüm bu değerleri bir bütün halde alarak hedeflerini belirlemiş kendine güvenen,kendine ve topluma yararlı birer bireyler halinde hayat maratonunda başarılı olmalarını amaçlamaktadır. Yeni Eğitim Sistemi, Uzman kadrosu ve Sakarya'nın güveni ile özel sakarya etüt eğitim merkezi sizleri de başarıya ortak olmaya davet ediyor" dedi. Özel Sakarya Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Erkan Şen; yaz okulu ve okul sezonu ile ilgili; Adapazarı Semerciler Mahallesi Bozkurt Sokak No: 1 (Katlı Pazar Yeri) adresindeki yerlerini bizzat ziyaret ederek veya 0264 2824601 ve 0531 6432672 nolu telefonu arayarak, kendilerinden bilgi alabileceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Okulu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement