Yaz Öncesi, 6 Haftada Hedeflerinize Hızla Ulaşın - Son Dakika
Güncel

Yaz Öncesi, 6 Haftada Hedeflerinize Hızla Ulaşın

Yaz Öncesi, 6 Haftada Hedeflerinize Hızla Ulaşın

Açık havada Functional Training® heyecanı başlıyor!

18.04.2013 08:58  Güncelleme: 08:59

Yaz mevsimine giriş yapmadan önce, 6 haftada hedeflerine hızla ulaşmak ve fit bir görünüme kavuşmak isteyenler için Hillside City Club, heyecan verici bir kamp programı hazırladı. Hillside Sports Team eğitmenlerinin özel olarak hazırladığı Functional Training Camp Outdoors, kulüpte yapılacak derslerin yanı sıra ormanda, parkta ve deniz kenarında uygulanacak egzersizlerle de sıra dışı bir antrenman programı oluşturuyor. Hillside City Club- İstinye'de yapılacak bu program, 22 Nisan-3 Haziran tarihleri arasında 6 hafta sürüyor. Fitness'ta oyunun kurallarını değiştiren Functional Training®, bu kez açık havada ve farklı mekanlarda sıra dışı bir antrenmanın baş kahramanı oluyor.

Sunduğu yenilikçi spor deneyimleri ile oyunun kurallarını değiştirmeye devam eden Hillside City Club, yine heyecan verici bir antrenman programıyla üyelerine benzersiz bir spor deneyimi yaşatıyor. Hillside Sports Team eğitmenlerinin özel olarak hazırladığı, 6 haftalık Functional Training Camp Outdoors programı, üyelerin yaz öncesinde hedeflerine hızla ulaşmalarına yardımcı oluyor. 22 Nisan-3 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan bu kamp programında toplam 18 ders yapılıyor. 2 ders ormanda, 2 ders parkta, 2 ders ise deniz kenarında gerçekleşiyor. Fitness dünyasının yükselen trendlerinden Functional Training®, bu programda farklı mekanlarda katılımcılara özel bir spor deneyimi yaşatıyor.

İnsanların yüzyıllardır günlük hayatta yaptığı ancak sanayi toplumuna geçişle birlikte bırakılan temel hareketleri yaparak, kendi vücut ağırlığınız, serbest ağırlıklar ve alternatif özel ekipmanlarla yapılan Functional Training®, kasları güçlendirmeye, vücudu sıkılaştırmaya yardımcı oluyor. Functional Training®, vücuttaki bütün kasların tepkisel hızını ve saf kuvvetini arttırabilmeye, patlayıcı kuvvetlerini geliştirebilmeye yardımcı oluyor.

Ormanda, deniz kenarında egzersiz yapmanın vücuda birçok yararı bulunuyor. Açık havada yapılan egzersizler ile kişiler kendilerini tazelenmiş ve dinamik hissediyorlar. Uzmanlar, yeşil alanlarda yapılan egzersizlerin hem beden hem de ruh sağlığına iyi gelebileceğini belirtiyorlar. Özellikle doğada yapılan sporlar kişinin moralini ve güvenini artırmaya yardımcı oluyor. Yeşil ile suyun bir arada olduğu alanlarda yapılan egzersizlerin ise ruh sağlığına büyük etkileri olduğu belirtiliyor. Günümüzün yoğun ve stresli iş hayatında, özellikle hareketsiz olarak gün boyu çalışan kişiler, yeşil alanlarda, açık havada yapacakları egzersizlerle kendilerini dinamik, yenilenmiş ve stresten arınmış hissediyorlar. Ayrıca, deniz kıyısındaki hava, kanın ve dokuların temizlenmesine, deri altındaki negatif iyonların atılımının hızlanmasına yardımcı oluyor. Denizdeki manyetik enerji alanı, kişinin enerji sistemini şarj etmesine ve dengelemesine destek oluyor.

Hillside City Club-İstinye'de düzenlenen bu kamp programı kapsamında katılımcılar 2 kez Hillside Beslenme Uzmanı ile görüşüp bilgi alıyorlar. Dersler, 6 hafta boyunca pazartesi ve çarşamba günleri saat 19:30'da, cumartesi ise 10:00'da başlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Öncesi, 6 Haftada Hedeflerinize Hızla Ulaşın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement