Yaz Sıcağında Yıpranan Saçlar İçin - Son Dakika
Güncel

Yaz Sıcağında Yıpranan Saçlar İçin

Yaz Sıcağında Yıpranan Saçlar İçin

Yaz ayları güneşin yakıcı etkisini tüm gücüyle hissettirdiği ve dolayısıyla saçlarımıza çok daha fazla özen göstermemiz gereken bir dönem.

12.08.2013 14:37

Satinique saç bakım sistemi, özgün Seramid İnfüzyon Sistemi içeren benzersiz formülü ile güneşin olumsuz etkilerinden yıpranan saçlarınızı korumanız için çok özel ürünler sunuyor.

Yaz, enerjisi ve canlılığı ile bizi gülümseten ve hayatımızı renklendiren bir mevsim. Güneşin etkisini tüm

gücüyle hissettirdiği bu dönemde özelikle saç bakımı büyük bir önem kazanıyor. Çünkü güneşin yakıcı etkisi en çok saçlarımızı etkiliyor. Amway, Seramid İnfüzyon Sistemi* içeren SATINIQUE Saç Bakım Sistemi ürünleriyle size başta güneş ve deniz olmak üzere çevresel faktörlerin saçınızda yarattığı olumsuz etkilere karşı çok özel çözümler sunuyor.

İşlem görmüş saçlar, güneş, deniz ve havuzun başı çektiği çevresel faktörlerden maalesef daha fazla

etkileniyor. Nazik temizleyiciler ve renk bakım kompleksi içeren SATINIQUE Renk Koruyucu Şampuan, Renk Koruyucu Saç Kremi ile birlikte saç rengi ve canlılığının uzun süre korunmasında etkili oluyor.

UVA/UVB ışınları ile ısı ve çevre kirliliğine karşı saçlarınızı korunmak için ise SATINIQUE Renk Kaybına ve Isıya Karşı Koruyucu Sprey'i tercih edebilirsiniz. İster nemli ister kuru saça uygulayabileceğiniz bu pratik sprey, saçlarınızı nemlendirerek saçlarınızdaki kırılmanın azalmasında size destek olacak.

SATINIQUE Parlaklaştırıcı Serum ile ise saçlarınıza anında parlak ve canlı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Tüm saç tipleri için uygun olan ürün, uygulandığı anda saça parlaklık kazandırarak

saçlarınızın yumuşak kalmasına ve kolay şekle girmesine yardımcı oluyor.

Amway'in saç bakım, onarım ve koruma konusunda uzman serisi SATINIQUE'in tüm şampuan ve saç kremlerine şimdi %15 indirimle sahip olabilir, daha sağlıklı, daha güçlü ve daha parlak saçlara, daha uygun fiyatla sahip olmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Sıcağında Yıpranan Saçlar İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement