Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı'yı makamında ziyaret eden Yazarlık Atölyesi Kursiyerleri böylesine anlamlı bir hizmetten dolayı belediyeye müteşekkir olduklarını ifade ederek Yazarlık Atölyesi'nin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Kahramanmaraş'ın şairler ve yazarlar kenti olduğuna işaret ederek: "Şairlik ve yazarlık bu memlekette yaşayan insanların ruhunda var. Biz var olan bir özelliği ortaya çıkarmak ve harekete geçirmek maksadıyla böyle bir atölye açmayı uygun bulduk.
Açılışından itibaren gösterilen yoğun ilgi ve alakadan da oldukça memnunuz. Yapılan hizmetlere ilgi göstermek ve sahiplenmek biz idarecilerin çalışma azim ve şevkini artırır. Yazarlık Atölyemize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı da sizleri ayrıca kutluyor ve hayatınızın geri kalan bölümünde başarılar diliyorum. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir törenle sizlerin sertifikaları da dağıtılacak" diye konuştu.
Yazarlık Atölyesi kursiyerleri daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı ile topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Son Dakika › Güncel › Yazarlık Kursiyerlerinden Teşekkür - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.