Yazın En Formda İçeceği - Son Dakika
Güncel

Yazın En Formda İçeceği

Yazın En Formda İçeceği

Siz de bu yaz fit görünümünüzü korumak istiyorsanız "Sırma Şekersiz Limonata" ile hemen tanışın!

01.08.2012 16:22

"Sırma Şekersiz Limonata" ile Düşük Kalorili, Sağlıklı Serinlik!

"Sırma Şekersiz Limonata"

Taze limon ferahlığını ev yapımı tadında eşsiz bir lezzete dönüştüren "Sırma Şekersiz Limonata" ile yazın bunaltıcı sıcaklarıyla baş ederken sağlıklı ve formda kalmak mümkün.

Siz de bu yaz fit görünümünüzü korumak istiyorsanız "Sırma Şekersiz Limonata" ile hemen tanışın!

Sıcak havalarda serinlemek ve vücudumuzda kaybettiğimiz su oranını yerine koymak için bol bol sıvı tüketiyoruz. Türkiye'nin lider içme suyu ve maden suyu üreticisi Sırmagrup; raflarda yerini alan "Sırma Limonata" ile tüketicilerine yepyeni bir alternatif ve karşı konulmaz bir lezzet sunuyor. Eşsiz ev yapımı tadında yeni ürünü ile limonata tutkunlarına güzel bir yaz sürprizi yapan Sırmagrup; sağlığına ve formuna dikkat eden tüketicilerini de unutmayarak "Sırma Şekersiz Limonata"yı ürün gamına ekledi.

Yüzde yüz doğal "Sukraloz" içeriği ile "Sırma Şekersiz Limonata"; sıcak yaz günlerinde fit görünümünü korumak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. 250 ml cam ambalajın yanı sıra 250 ml ve 1 lt ile pet şişe ambalajlarında raflarda yerini alan "Sırma Şekersiz Limonata"; diyet yapanların, formunu korumak isteyenlerin yanı sıra diyabet hastaları için de bu yazın favori içeceği olmaya aday. "Sırma Şekersiz Limonata"nın 100 ml'si sadece 4 kcal!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yazın En Formda İçeceği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement