´Yazlık Sinema Kumpanyası´na Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

´Yazlık Sinema Kumpanyası´na Yoğun İlgi

´Yazlık Sinema Kumpanyası´na Yoğun İlgi

'Yazlık Sinema Kumpanyası'nda 'Fetih 1453' filminin gösterimi Dikkaldırım'da yapıldı.

21.09.2012 11:26

Büyükşehir Belediyesi tarafından, yaz aylarında açık havada sinema nostaljisini yaşatmak amacıyla düzenlenen 'Yazlık Sinema Kumpanyası'nda 'Fetih 1453' filminin gösterimi Dikkaldırım'da yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür A.Ş. koordinasyonuyla düzenlenen 'Yazlık Sinema Kumpanyası', en özel yapımları sinemaseverlerle buluşturmaya devam ediyor. 7 merkez ilçede yaşayan vatandaşlara sinema keyfini yaşatan program, Bursalılardan büyük ilgi görüyor. Vizyona damgasını vuran 'Fetih 1453' filmi bu hafta Dikkaldırım'da perdeye yansıdı. Çocuklarıyla birlikte filmi izlemeye gelen vatandaşlar, filmi çok merak ettiklerini ancak daha önce izleme fırsatı bulamadıklarını söyledi.

Merkez ilçelerde 4 Ekim Perşembe tarihine kadar sürecek olan etkinlikte 'Şirinler', 'Berlin Kaplanı', 'Labirent', 'Sen Kimsin', 'Muppets', 'El Yazısı', 'Dedemin İnsanları', 'Madagaskar 3', 'Süpertürk' ve 'İkizler Firarda' filmleri de ücretsiz olarak izlenebiliyor. En güzel filmler Merinos Parkı, Yer Kapı, Pınarbaşı Parkı, Yıldırım Bayrak Meydanı, Kaplıkaya Cazibe Merkezi, Kültürpark, Tofaş Araba Müzesi, Hacivat Mahallesi, Temenyeri Parkı, Göçmen Konutları, Karaman, Ataevler ve Çamlıca Pazar alanları, Mudanya Zeytinbağı, Gemlik Umurbey, Küçükkumla, Gürsu Zafer Meydanı, Kestel Kent Meydanı ve daha pek çok noktada, vatandaşlara ulaşıyor. Film gösterimleri akşamları saat 20.30'da yapılıyor. 'Yazlık Sinema Kumpanyası'nın programı ile ilgili detaylı bilgiye www.bursakultur.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ´Yazlık Sinema Kumpanyası´na Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement