Yemek Programında KO-MEK Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Yemek Programında KO-MEK Rüzgarı

Yemek Programında KO-MEK Rüzgarı

KO-MEK Usta Öğreticisi Mukadder Öztürk, Beyaz TV'de yemek programına konuk oldu.

13.03.2014 11:57

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) verdiği kaliteli eğitimlerinin yanında usta öğreticilerinin çok yönlü donanımları sayesinde ulusal medyada yer alıyor. KO-MEK Usta Öğreticisi Mukadder Öztürk, yemek tariflerini paylaştığı facebook sayfası ve bloğu ile Beyaz TV'de yayınlanan "Emine Beder ile Mutfak Aşkı" programına katıldı. KO-MEK Usta Öğreticisi Öztürk, programda izleyenlere yemeklere farklı lezzetler katmanın püf noktalarını gösterdi.

FACEBOOK'TA 16 BİN TAKİPÇİ

KO-MEK Usta Öğreticisi Mukadder Öztürk, kurduğu "Mutfak Keyfi" adlı facebook sayfasında paylaştığı yemek tarifleri ile 16 bin takipçiye ulaştı. Öztürk, yemek yapıp paylaşmayı çok sevdiğini belirterek, "Ben mutfakta olmayı, yemek pişirmeyi, yaptıklarımı ikram etmeyi ve fotoğraflayıp paylaşmayı çok seviyorum. Bu yüzden 2007 ile 2010 yılları arasında günlük tarzı blog yazdım. Orada bir kitle tarafından yemek tariflerim beğenildi. Ben de kendi yemek bloğumu açtım. Daha sonra "Mutfak Keyfi" adıyla açtığım facebook sayfası ile iki yılda 16.567 takipçiye ulaştım. Facebook sayfasından bana ulaşan "Emine Beder ile Mutfak Aşkı" programı yetkilileri tarafından programa davet edildim" dedi.

PROGRAMDA LEZZET ŞÖLENİ

KO-MEK Usta Öğreticisi katıldığı yemek programında yaptığı karnıbaharlı tavuklu börek ve unsuz yağsız kurabiye ile ünlü aşçı ve programın sunucusu Emine Beder'den tam not aldı. Yaptığı yemeklerin pratik tariflerini de veren Mukadder Öztürk, yemek konusunda Türk kadının çok becerikli olduğunu ve mutfağımızın çok zengin olduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yemek Programında KO-MEK Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement