Yeni Mahallelere Soğuk Asfalt - Son Dakika
Güncel

Yeni Mahallelere Soğuk Asfalt

Yeni Mahallelere Soğuk Asfalt

Gölbaşı Belediyesi, köy konumundan mahalle konumuna geçen yerleşim yerlerinde soğuk asfalt çalışmalarına başladı.

15.08.2012 11:27

Gölbaşı Belediyesi, köy konumundan mahalle konumuna geçen yerleşim bölgelerinde soğuk asfalt çalışmalarına başladı. Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 25 mahallede toplam 65 km uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde soğuk asfalt çalışması yapacak. Asfalt ekipleri, soğuk asfalt için ilk etapta statik malzemeleri seriyor. Ekipler daha sonra aşama aşama soğuk asfalt çalışmalarını başlatacak.

OYACA ASFALTLANDI

Bu kapsamda Oyaca Mahallesinin ara yollarına soğuk asfalt çalışması yapılma başlandı. Oyaca halkı ve Belediye Meclis Üyesi Naki Yükseker "Gölbaşı Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Mahallemizin yıllardır büyük sorunu olan yollarımız asfaltlanmaya başlandı" dediler.

ASFALTSIZ MAHALLE KALMAYACAK

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, soğuk asfalt çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, asfaltsız mahalle kalmayacağı müjdesini verdi. Başkan Odabaşı, şunları söyledi:

"Köy konumundan mahalle konumuna geçen yerlere hizmet götürmeye hızla devam ediyoruz. Mahallelerimize önce kültür evleri, sonra kilitli parke taşı, mezarlıklarına kilitli parke taşı ve ardından yollarını soğuk asfalt ile kaplayarak köy görünümlerinden mahalle görünümlerine kısa sürede kavuşturacağız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Mahallelere Soğuk Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement