Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Güncel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

Evine ses bombası atılan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gülaçar: "Bu yanlışın yaptırıldığı gençlere sesleniyorum; hiç bir makam, mevki, para, pul sizin canınız kadar değerli değildir.

26.01.2014 16:44

Evine ses bombası atılan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, "Bu yanlışın yaptırıldığı gençlere sesleniyorum; hiç bir makam, mevki, para, pul sizin canınız kadar değerli değildir. Ne olur yanlış yapmayın, yanlışa alet olmayın" dedi.

Gülaçar, seçim çalışmaları kapsamında Abdurrahman Gazi Mahallesinde, vatandaşlara hitap etti.

Van'ı ilçeleriyle daha ileri seviyelere çıkarmak için belediye başkanlığına aday olduğunu belirten Gülaçar, kente hizmet etme arzusuyla yola çıktıklarını söyledi.

Gülaçar, birilerinin yollarını kesmeye çalıştığını ifade ederek, "Birileri ayağımıza çelme takmaya çalışıyor. 'Allahım ıslah etsin' diyeceğiz. Bu yanlışın yaptırıldığı gençlere sesleniyorum:  vallahi hiç bir makam, mevki, para, pul sizin canınız kadar değerli değildir. Ne olur yanlış yapmayın, yanlışa alet olmayın" diye konuştu.

Mahalleliden destek isteyen Gülaçar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Allah'ın izniyle beraberce bir yola çıktık. Dualarınız, desteğiniz, çabanız ve gayretiniz 30 Mart akşamına kadar sönmesin, bitmesin. Gayret göstereceğiz. Eğer bu meseleyi memleket meselesi olarak görüyorsanız, bir an bile tereddüt etmeyin. Bu şehrin güzel bir şehir olmasını istiyorsanız çabanızı, gayretinizi geriletmeyin. Allah'ın izniyle kapı kapı gezeceğiz. İnanacağız, inandıracağız."

AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ve ilçe başkanlarının da eşlik ettiği Gülaçar, konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Gülaçar, Şerefiye Mahallesi Tarlabaşı 1. Sokak'taki evine 23 Ocak günü akşam saatlerinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ses bombalı saldırı düzenlenmişti. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement