Yeşilyayla Alakavak Mahallesi'ne Yeni Terfi Hattı - Son Dakika
Güncel

Yeşilyayla Alakavak Mahallesi'ne Yeni Terfi Hattı

Yeşilyayla Alakavak Mahallesi\'ne Yeni Terfi Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Yeşilyayla Alakavak Mahallesi'nin terfi hattı yenilenerek mahalleye daha sağlıklı ve güvenilir içme suyu temin sağlanacak.

15.12.2017 14:32

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Kula'nın 60 mahallesinde daha sağlıklı içme suyu sağlamak adına içme suyu şebeke yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ ve Kula Belediyesi, Yeşilyayla Alakavak Mahallesi'nin içme suyu terfi hattını yeniliyor. Sıfırdan döşenen terfi hattı ile mahallenin yetersiz su sorununu çözüme kavuşacak ve geçtiğimiz günlerde açılan sondaj kuyusundan çıkan suyun, mahallenin içme suyu deposuna sağlıklı şekilde ulaşmasını sağlayacak. MASKİ ve Kula Belediyesi tarafından oluşturulan yeni hatla birlikte Yaşilyayla Alakavak Mahallesi sakinleri daha kesintisiz ve daha kaliteli içme suyu tüketecekler.

Başkan Tosun; "Su hayattır, kesintisiz su için çalışıyoruz"

Kula'nın tüm mahallelerinde olduğu gibi Yeşilyayla Alakavak Mahallesinin'de değişim ve dönüşüm yaşadığını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; " Yeşilyayla Alakavak mahallesinin su sorununu çözmek için yeni su kuyuları açtık. Çıkan suyun sağlıklı şekilde vatandaşa ulaşması için yeni terfi hattı döşüyoruz. İnsan yaşamı için en gerekli ihtiyaçların başında gelen suyun, vatandaşa kesintisiz ve kaliteli bir şekilde ulaştırılması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu çalışmaların yapılmasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşilyayla Alakavak Mahallesi'ne Yeni Terfi Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement