Ygs'ye Doğru - Son Dakika
Güncel

Ygs'ye Doğru

Ygs\'ye Doğru

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Yüksek Öğretime Giriş Sınavına (YGS) girecek öğrencilere başarı diledi.

10.03.2017 10:34

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Yüksek Öğretime Giriş Sınavına (YGS) girecek öğrencilere başarı diledi.

Özcan, yaptığı yazılı açıklamada öğrencilerinin yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanıp eğitimlerine mutlu olacakları bir yükseköğretim kurumunda devam etmelerinin en büyük arzusu olduğunu belirtti.

Sınavların yalnızca akademik bilgi birikimi, yorum gücü ve süreyi doğru kullanma becerisini ölçen, eksik ve yanlışları görmeyi sağlayan ölçüm araçları olduğunu ifade eden Özcan, şunları kaydetti:

"Biliyorum ki sizler elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için hazırlandınız. Geriye kalan, başarının sizin elinizde olduğuna inanarak kendinize güvenmeniz ve sınava bu düşünce ile girmenizdir. Unutulmamalıdır ki, kendine güven başarının anahtarıdır. Olumsuz ve karamsar düşüncelerle başlanılan her çalışma başarısızlığa yol açar. İyimser olmaya özen göstererek her zaman olumlu düşünün. Sınav esnasında ne kadar rahat olursanız bilgi birikiminizi ve yorum gücünüzü de daha rahat kullanmış olursunuz. Başaracağınıza dair inancınızın sınav sonuçlarıyla gerçekliğe dönüştüğünü göreceksiniz."

"Her bitiş aynı zamanda yeni başlangıçların, gelecekte yapacaklarımızın, hayallerimize kavuşmanın umudu demektir" diyen Özcan, şöyle devam etti:

"Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Sizler de kendinize inandığınız ve güvendiğiniz sürece başaramayacağınız engelin bulunmadığına inanıyorum. Sizlerden beklentimiz, iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmaktır. Emeklerinizin karşılığını almanız, uzun ve yorucu çalışmanın sonunda aydınlığa ulaşmanız dileklerimle Yüksek Öğretime Giriş Sınavında hepinize üstün başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ygs'ye Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement