Yıldırım 'Şehir Tiyatrosu'nu Sevdi - Son Dakika
Güncel

Yıldırım 'Şehir Tiyatrosu'nu Sevdi

Yıldırım \'Şehir Tiyatrosu\'nu Sevdi

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde sahnelediği 'Kaynanam Nasıl Kudurdu' adlı oyun, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

09.01.2014 13:45

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Kaynanam Nasıl Kudurdu' adlı sevilen oyununu Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde sahneliyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 5 yıl aradan sonra yeniden Yıldırım'da perdelerini açıyor. Bursalıları birbirinden özel oyunlarla buluşturan Şehir Tiyatrosu, Türk öykü ve romancılığının en üretken yazarlarından biri olan Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın 'Kaynanam Nasıl Kudurdu' adlı eserini, Barış Manço Kültür Merkezi'nde sahneliyor. Salı akşamları sanatseverlerle buluşan oyunda, geçkin yaşına rağmen bambaşka bir hayatın peşinde sürüklenen dul bir kadının yaşamı anlatılıyor. Bu haftaki temsili, Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Nur Çakır ile Muhsin Özlükurt ve Faruk Anbarcıoğlu da aileleriyle birlikte izledi. Eğlenceli oyun, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Yıldırımlı sanatseverler oyunun sonunda sanatçıları alkışlarla ödüllendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım 'Şehir Tiyatrosu'nu Sevdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement