Yıldırım ve Arvas Ailelerine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Yıldırım ve Arvas Ailelerine Taziye Ziyareti

Yıldırım ve Arvas Ailelerine Taziye Ziyareti

Vali Karaloğlu, Yıldırım ve Arvas ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

20.03.2012 09:20

Van Valisi Münir Karaloğlu, Umre ziyareti sırasında kutsal topraklarda babası vefat eden Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım ve eski Ak Parti Van Milletvekili Maliki Ejder Arvas'ın ölen ağabeyinin taziyesine gitti.

Belediye başkanı Yıldırım'ın babası Haydar Yıldırım annesi Mürşide Yıldırım'la birlikte Umre ibadeti için kutsal topraklara gitti. Haydar Yıldırım, Mekke'de bulunduğunun 4. Gününde kalp krizi geçirerek 65 yaşında vefat etti. Suud-i Arabistan kanunlarına göre orada defnedilmesi gereken Haydar Yıldırım'a yapılan dini vecibenin ardından Mekke'de bulunan Cennetül Mahya Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Eşini kutsal topraklarda kaybeden Mürşide Yıldırım da Umre ibadetini tamamladıktan sonra Van'a döndü. Haydar Yıldırım için memleketi Çaldıran'da taziye kuruldu. İlçe merkezinde kurulan taziyeye Van Valisi Münir Karaloğlu da gitti. Yüzlerce kişinin oturduğu taziye evine giden Vali Karaloğlu'nu, Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar, Muradiye Erol Tanrıkulu, Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım karşıladı. Taziye evinde bir süre oturan Karaloğlu, Yıldırım ailesine 'başsağlığı' dileğinde bulunduktan sonra Ak Parti eski Van Milletvekili Maliki Ejder Arvas'ın ölen ağabeyinin taziyesi için Erciş'e gitti.

ARVAS'IN CENAZESİ ERCİŞ'E GETİRDİ

Eski Milletvekili Maliki Ejder Arvas'ın ağabeyi Enver Arvas, önceki gün İstanbul'da 64 yaşında vefat etti. İstanbul Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enver Arvas'ın cenazesi Erciş ilçesine bağlı Nişancı Köyü'nde toprağa verildi. Vali Münir Karaloğlu da Arvas ailesinin taziyeleri kabul ettiği Latifiye Mahallesi'ndeki taziye evine gitti. Eski Milletvekili Mali Ejder Arvas ve diğer aile yakınları tarafından karşılanan Karaloğlu, bir süre taziye evinde oturdu. Arvas ailesine 'başsağlığı' dileklerini ileten Karaloğlu, okunan duanın ardından taziye evinden ayrıldı.

Vali Münir Karaloğlu ile birlikte Arvas ailesinin taziyesine İlçe Kaymakamı Ramazan Fani, Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, İlçe Ramazan Kel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tahir Şen'de gitti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım ve Arvas Ailelerine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement