Yıldız Holding'in Ödüllü Yarışması Start Alıyor - Son Dakika
Güncel

Yıldız Holding'in Ödüllü Yarışması Start Alıyor

Yıldız Holding\'in Ödüllü Yarışması Start Alıyor

Bizz@Kampüs'te üniversiteliler bu yıl, Ülker Çikolata'ya inovatif ve fark yaratan fikirler bulmak için yarışacak.

04.02.2013 17:34

Yıldız Holding'in, üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı yarışma platformu "Bizz@Kampüs"ün ikincisi Şubat ayında start alıyor. Birinci olan takımın Yıldız Holding'de staj hakkı ve çeşitli ödüller kazandığı yarışmaya bu yıl üniversitelerden gelen yoğun talep üzerine 2. sınıf öğrencileri de dahil edildi.

Üniversitelerin 2-3-4 sınıf ve yüksek lisans bölümlerine devam eden öğrenciler, üçer kişilik ekiplerle 4 Şubat – 25 Mart 2013 tarihleri arasında yarışmaya başvurabilecek. Başvurular facebook/ yildizkariyer üzerinden yapılabilecek.

Geçtiğimiz yıl ilk defa düzenlenmesine rağmen 84 üniversiteden 1233 öğrencinin 411 takım kurarak katıldığı yarışmada bu yıl kurulacak takımlar Ülker Çikolata için fikir geliştirecek.

Yıldız Holding'in üniversite öğrencilerinin stratejik düşünme, takım çalışması ve inovatif düşünme becerilerini geliştirmesine yönelik proje yarışması "Bizz@Kampüs" bu yıl Ülker Çikolata için start alıyor. Üniversitelerin 2, 3 ve 4'üncü sınıfları ile yüksek lisans bölümlerinden öğrencilerin katılabildiği yarışmada üçer kişilik takımlar halinde yarışacak öğrenciler, Ülker Çikolata için ürün tasarımından ambalaja, logodan lansman kampanyasına kadar 360 derece inovatif çözümler oluşturacak. Yarışma başvuruları 4 Şubat 2013 itibariyle facebook.com/yildizkariyer adresi üzerinden başlıyor.

25 Mart 2013'te sona erecek başvuruların ardından takımlar, Ülker Çikolata ile ilgili bilgilendirilecek. Takımlar, aldıkları bilgiler doğrultusunda gerçek bir marka için proje üretme deneyimi yaşayacak. Fark yaratan projeler geliştiren ilk üç takım üyeleri ödüllendirilecek.

Yıldız Holding İnsan Kaynakları, yarışmanın detaylarının paylaşılması için aralarında İstanbul, Marmara, ODTÜ, Boğaziçi, Koç, Sabancı, Bilkent, Ege, Karadeniz Teknik, Selçuk, Çukurova, Anadolu gibi Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinin de bulunduğu 19 üniversitede tanıtım toplantıları düzenleyecek. Bu toplantılar sayesinde 400 bine yakın üniversite öğrencisine ulaşılması planlanıyor. Öğrenciler ayrıca www.bizzkampus.com sayfasından da yarışmanın detaylarına ilişkin bilgi alabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldız Holding'in Ödüllü Yarışması Start Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement