Yıldızların Yeni Gözdesi - Son Dakika
Güncel

Yıldızların Yeni Gözdesi

Yıldızların Yeni Gözdesi

Ice-Watch, 2012 yazına özel olarak tasarladığı Ice Flashy ile göz kamaştırıyor.

17.08.2012 10:31

Ice Flashy şimdi de neon renkleriyle NO DOUBT'un 25 Eylül'de çıkacak albümünden "Settle Down" isimli parçanın klibine baş rol oyuncusu!

Yüksek enerjili neon renklere sahip olan Ice Flashy serisi, NO DOUBT'un altıncı stüdyo albümü PUSH AND SHOVE' ın ilk şarkısı olan "Settle Down" isimli klibinde bakışları üzerine topluyor. "Don't Speak" ve "Simple Kind Of Life" videolarını çeken, yetenekli yönetmen Sophie Muller Los Angeles'ta harika bir video çekti. Oldukça renkli olan videoya renkli saat markası Ice-Watch'ın yeni koleksiyonu Ice-Flashy klibe eşlik etti. Gwen Stefani gösterişli bir sarı Ice-Watch takarken, Tom Dumont mavi ile kıyafetlerini tamamlıyor, Adrian Young pembe ile bir tarz yaratırken, Tony Kanal ise sarı ile kendini ön plana çıkarıyor.

Ice Flashy, 5 ATM su basıncına dayanıklılığı, neon mavi, neon kırmızı, neon sarı ve neon pembe gibi birbirinden canlı 4 farklı renge sahip modelleri ile özgürlüğüne düşkün, dinamik, hayatı tüm renkleriyle sevenlerin bir numaralı tercihi. Mineral cam, silikon kayış ve sert plastik kasadan oluşan Ice-Flashy serisi dört boydan oluşuyor. Küçük, orta, büyük ve ekstra büyük olmak üzere dört kasa boyu seçeneği bulunan Ice Flashy, dünya yıldızlarının olduğu kadar kalabalıklar içinde fark edilmek isteyenlerin de dikkatini çekiyor.

Ice Flashy saatler için tavsiye edilen satış fiyatı;

Ice Flashy Orta Boy (Unisex) satış fiyatı: 219TL

Ice Flashy Büyük Boy satış fiyatı: 276TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldızların Yeni Gözdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement