Yılın İlk Sergisi Güler Aras’ın - Son Dakika
Güncel

Yılın İlk Sergisi Güler Aras’ın

Yılın İlk Sergisi Güler Aras’ın

Kocaeli Büyükşehir Bel. Sanat Galerisi'nde Yılın İlk Sergisi 40 Yılı Deviren Çalışmaları İle Kendinden Söz Ettiren Ressam Güler Aras'ın Resim Sergisine Ev Sahipliği Yaptı.

05.01.2011 12:36

44' den fazla kişisel sergi açan Aras'ın sergisi 14 Ocak Cuma gününe kadar Pazar hariç her gün sanatseverler tarafından gezilebilecek.

YARIM ASIRLIK ÇINAR

1955 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Cemal Tollu Atölyesi'nden mezun olan ve o günden bu güne resim çalışmalarını aralıksız sürdüren Güler Aras'ın resim sergisi Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılış kokteyline Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Mehmet Kesen, Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Cengizhan Günesen ve çok sayıda sanatsever katıldı.

HEYECANLIYIM

Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi'nin 2011 yılının ilk sergisi olma niteliği taşıyan sergi açılışında konuşan ressam Güler Aras, Kocaeli'nde 10'a yakın sergi açtığını ifade etti. Aras bu sergide son dönem çalışmalarını sanatseverlerle paylaşmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

GENÇLERE ÖRNEK

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Mehmet Kesen ise Güler Aras'ın çalışmalarındaki duygu ve heyecanını takdir ettiğini kaydederek bu yönüyle genç ressamlara örnek teşkil ettiğini ifade etti. Kesen serginin 14 Ocak Cuma gününe kadar Pazar hariç her gün 09.00-18.00 saatleri arasında gezilebileceğinin altını çizdi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın İlk Sergisi Güler Aras’ın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement