Yol Ortasına Duvar Ördü - Son Dakika
Güncel

Yol Ortasına Duvar Ördü

Yol Ortasına Duvar Ördü

Sorgun'da bir sokaktan geçen yol, arsa sahibi tarafından duvar örülerek kapatıldı.

01.06.2013 14:30  Güncelleme: 12:22

Sorgun'un Aydınlıkevler Mahallesi 6004'üncü Sokak'tan geçen yol, arsa sahibi Ahmet Kaplan tarafından 5 metre genişliğinde ve 1.5 metre yüksekliğinde duvar örülerek kapatıldı. Mahalle sakinlerinden 55 yaşındaki Mustafa Bölükbaşı, yıllar öncesinde burasının yol diye bırakıldığını belirterek tepkilerini dile getirdi. Bölükbaşı, şöyle dedi:

"Oturduğumuz arsayı Ahmet Kaplan'ın babası Selahattin Kaplan'dan satın aldık. Yol olarak bırakılan arsadan TEDAŞ'ın elektrik, belediye kanalizasyon ve su şebekesi geçirdi. Maden burada yol yoktu, TEDAŞ elektrik, belediye ise kanalizasyon ve içme şebekesini nasıl çekti anlamış değiliz. Görüyorsunuz insanlar otomobilleriyle gelip geri dönmek zorunda kalıyorlar" dedi.

Yol ortasındaki duvarı karşılarında gören sürücüler, Aydınlıkevler Mahallesi'ne geçecek tali yol olmadığını, ters yönden giriş yaptıklarında ceza yediklerini söyledi. Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, bu yolun Belediye imarında arsa olarak gözüktüğünü, herhangi bir yolun bu arsadan geçmediğini belirterek, "Belediye olarak en kısa zamanda başka bir bölgeden yol açmayı düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yol Ortasına Duvar Ördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement