Ysk: "Oy Farkının 13 Bin 729 Olması Nedeniyle, 754 Sandıkta Sandık Kurulu Başkanlarının Kanun... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ysk: "Oy Farkının 13 Bin 729 Olması Nedeniyle, 754 Sandıkta Sandık Kurulu Başkanlarının Kanun...

22.05.2019 19:36

YSK: "Oy farkının 13 bin 729 olması nedeniyle, 754 sandıkta sandık kurulu başkanlarının kanun hükmüne aykırı olarak belirlenmesi ve bu şekilde oluşan sandık kurullarının yaptıkları seçim iş ve işlemlerine itibar edilemeyecek olması, seçimin neticesine müessir görülmüştür.

YSK: "Oy farkının 13 bin 729 olması nedeniyle, 754 sandıkta sandık kurulu başkanlarının kanun hükmüne aykırı olarak belirlenmesi ve bu şekilde oluşan sandık kurullarının yaptıkları seçim iş ve işlemlerine itibar edilemeyecek olması, seçimin neticesine müessir görülmüştür."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ysk: 'Oy Farkının 13 Bin 729 Olması Nedeniyle, 754 Sandıkta Sandık Kurulu Başkanlarının Kanun... - Son Dakika


Advertisement