Yuntdağlılar Coştu Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Yuntdağlılar Coştu Coşturdu

Yuntdağlılar Coştu Coşturdu

Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği, düzenledikleri geceyle 2. Hemşeri Dernekleri Festivali'ne renk kattı.

05.10.2013 16:46  Güncelleme: 16:45

Yuntdağı yöresel ses sanatçısı Nurgül Ay'ın konseri ve halk ekibinin gösterileriyle dolu dolu geçen gecede Yuntdağlılar hem coştu hem de coşturdu.

Manisa Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen 2. Hemşeri Dernekleri Festivali etkinlikleri kapsamında Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği özel bir gece düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen geceye Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç, Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Uyumaz ile dernek başkanları ve Manisalılar katıldı. Sunuculuğunu Nadir Saltık'ın yaptığı gece, Saltık'ın seslendirdiği şarkılarla başladı. Yuntdağlılar Halk Oyunları Ekibi de performansıyla büyük beğeni topladı. Aynı zamanda Bengütürk Tv'den canlı yayınlanan Yuntdağlılar Gecesi'nde Yuntdağı yöresel ses sanatçısı Nurgül Ay sahne alarak, birbirinden güzel türküler seslendirdi. Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Uyumaz, festival içerisinde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, bölgelerinin tanıtımı noktasında gayret gösterdiklerini söyledi. Hemşeri Dernekleri Festivali'nin uzun yıllar boyu devam etmesi temennisinde bulunan Uyumaz, geceye katılan davetlilere teşekkür etti. Konserin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç ses sanatçısı Nurgül Ay ve Nadir Saltık'a teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün desteği ile yürütülen festivalin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade ederek, festivale katkı sunan herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yuntdağlılar Coştu Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement