Yüreğimiz Sizinle Atacak - Son Dakika
Güncel

Yüreğimiz Sizinle Atacak

Yüreğimiz Sizinle Atacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 9 sporcusu, bu ay sonunda Londra'da başlayacak 2012 Yaz Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda dünyanın vitrinine çıkacak.

13.07.2012 10:34

Gülşah Kocatürk, Begül Löklüoğlu, İbrahim Arat, Semiha Mutlu, Recep Çelik, Cahit Kılıçaslan, Bestami Boz, İzzettin Kanat, Duygu Çete. İşte bu 9 sporcu, Londra Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edecek ay yıldızlı kafilenin İzmirli üyeleri olacak. 29 branşı ve 5 binin üzerindeki sporcusuyla Türkiye'nin en büyük spor kulübü olma özelliğini taşıyan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden 9 genç, 2012 Londra Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda İzmirlilere ayrı bir heyecan yaşatacak.

Sporcularımız bu ay sonunda İngiltere'nin başkenti Londra'da start alacak 2012 Olimpiyatları'nda dünyanın vitrinine çıkacak. Bayrağımızı göndere çektirebilmek için mücadele edecek İzmirli sporcular artık son hazırlıklarını tamamlamak üzere.

Judoda Gülşah Kocatürk, okçulukta Begül Löklüoğlu, halterde İbrahim Arat, yüyürüşte Semiha Mutlu ve Recep Çelik, ay-yıldızlı forma ile 2012 Londra Olimpiyatları'nda madalya arayacak. Hemen ardından ise engelli sporcuların yarıştığı Paralimpik Oyunları başlayacak ve burada da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 4 sporcu yer alacak. Tekerlekli sandalye basketbol milli takımının önemli oyuncularından Bestami Boz, 800 metrede engelli atlet Cahit Kılıçaslan, engelli halterde İzzettin Kanat ve görme engelli judoda Duygu Çete, Londra'daki gururlarımız olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüreğimiz Sizinle Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement