Yüz Fidan Toprakla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Yüz Fidan Toprakla Buluştu

Yüz Fidan Toprakla Buluştu

Manisa Belediyesi 7. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri Etkinlikleri kapsamında Ticaret Borsası Anadolu Lisesi bahçesine yüz adet fidan dikildi.

04.06.2012 21:27  Güncelleme: 21:24

Belediye Başkan Yardımcıları'nın katıldığı etkinlikte, okulun konferans salonu ve kütüphanesinin açılışı da gerçekleştirildi.

7. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri Etkinlikleri kapsamında Ticaret Borsası Anadolu Lisesi bahçesine fidan dikimi gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Hasan Eryılmaz, Park Bahçe İşleri Müdürü Serpil Çakır, Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, İl Mili Eğitim Şube Müdürü Reşat Palaz, Yavru TEMA Sorumlusu Necip Kolday, Ticaret Borsası Anadolu Lisesi Müdürü Hilmi Önal ile çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, organizasyon için Manisa Belediyesi'ni kutlayarak, okula gösterdikleri ilgiden dolayı başta Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere herkese teşekkür etti. Konuşmaların sonrasında katılımcılar ve öğrenciler hep birlikte çam ağacı fidanlarını toprağa dikti. Ardından Ticaret Borsası Anadolu Lisesi'nin konferans salonu ve kütüphanesinin açılışı gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada kendilerinin çok şanslı olduğunu belirterek, "Şimdiki öğrenciler, okulların fiziki şartları anlamında çok şanslı. Sizlere değer veren bir müdüre ve Ticaret Borsası Başkanı'na sahipsiniz. Bugün dikilen fidanlarla da okulunuz küçük bir ormana sahip olacak. Manisa Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde eksikliklerinizi karşılamaya hazırız. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüz Fidan Toprakla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement