Zabıtadan Yeni Yıl Öncesi Denetim - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zabıtadan Yeni Yıl Öncesi Denetim

Zabıtadan Yeni Yıl Öncesi Denetim
28.12.2012 16:31

Tarsus Belediyesi Yeni yıl öncesi ilçe genelinde faaliyet gösteren tavuk satış yeri, çiftlik ürünleri, kızarmış piliç ve şarküterilerde denetimleri artırdı.

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni yıl öncesi ilçe genelinde faaliyet gösteren tavuk satış yeri, çiftlik ürünleri, kızarmış piliç ve şarküterilerde denetimleri artırdı.

Ekipler, satışı yapılan ürünler başta olmak üzere, işletmelerin fiziki koşulları, hijyen ve sağlık koşulları ile ilgili standartlara uyum, personel kılık kıyafet ve portör muayene fişleri kontrol etti.

47 işletmede yapılan denetimler neticesinde ruhsatı olmayan, eksiklikleri olan işletmelere tebligat düzenlenirken, hijyen ve saklama koşullarına uymayan işetmelere de yasal işlem uygulandı. Yapılan denetimler sırasında; işletme sorumlularına ve çalışan personele hijyen kuralları, saklama koşulları, soğuk zincir konusunda bilgilendirme yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zabıtadan Yeni Yıl Öncesi Denetim - Son Dakika


Advertisement