Zeytinler Köyü Tertemiz Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zeytinler Köyü Tertemiz Oldu

Zeytinler Köyü Tertemiz Oldu
06.10.2016 10:11

Köyün kalkınması ve güzelleşmesi için yapılan çalışmalar sayesinde köyün sokakları tertemiz oldu. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'da Zeytinler Köyüne giderek hem duvar boyadı hem de köylülerin isteklerini sordu.

Urla Belediyesi personeli Atilla Uçan tarafından yazılan "Zeytinler Köyüne Hoşgeldiniz" yazısı ve süslenen köy kuyusu ve semt merkezi duvarı köylüden tam not aldı. Başkan Sibel Uyar'a teşekkür eden köy halkı Başkan Uyar'a sıkıntılarını ve isteklerini söyledi.

Ellerinden geldiğince sıkıntıları halletmeye çalışacaklarını belirten Başkan Uyar;"Bizler sizler için buradayız. Sizin isteklerinizi bire bir dinlemek için geldik. Bizim için çok değerlisiniz. Hep birlikte köyümüze sahip çıkacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zeytinler Köyü Tertemiz Oldu - Son Dakika


Advertisement