Zorkun'da Ramazan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Zorkun'da Ramazan Coşkusu

Zorkun\'da Ramazan Coşkusu

Geçtiğimiz akşam Zorkun Yaylasında ilk kez bir Ramazan etkinliği düzenlendi.

22.07.2013 15:16

Osmaniye Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz akşam Zorkun Yaylası Şenlik Tepesi'nde geleneksek Ramazan etkinlikleri programı ile birlikte Ahmet Selçuk İlkan konseri düzenlendi. Şenlik Tepesini dolduran yüzlerce kişi etikliklerle farklı bir Ramazan gecesi yaşadı.

Geleneksel çocuk eğlenceleri ile başlayan Zorkun'daki Ramazan etkinlikleri ilizyonist, ateş şov ve sema gösterileri ile devam etti. Teravih namazından sonra duygusal şiirleriyle tanınan Ahmet Selçuk İlkan sahne aldı. İlkan; okuduğu şiirlerle herkesi kendinden geçirirken, saz heyeti ise bestelenen şiirlerinden şarkıları seslendirdi. Ahmet Selçuk İlkan, "Sayın belediye başkanımız bizleri buraya davet ettiğinde tereddütsüz hemen koşup geldik. Kendisine sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Biz bu toprakların çocuğuyuz. Adana'da doğdum ve büyüdüm. Bu şiirleri bana bu toprakların insanları yazdırdı. Onların duygularına tercüman oldum. Ben bugün Osmaniye'de olmaktan, sizlerle birlikte Zorkun'da olmaktan çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Zorkun'da İlk Ramazan Etkinliği

Kısa bir konuşma yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ilk kez Zorkun yaylasında Ramazan etkinliği düzenlediklerini söyledi. Kara, "Her gün Cumhuriyet Meydanında düzenlediğimiz etkinlikleri bu yıl şehrin 7 ayrı noktasına taşırken bu noktalardan biri olarak da Zorkun yaylamızı seçtik. Bu alanı dolduran yayla sakinlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bizi kırmayarak etkinliğimize katılan Ahmet Selçuk İlkan Beye de huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bize unutulmaz bir gece yaşattı."dedi.

Zorkun ve Yaylalarımız Bizler İçin Önemli

Başkan Kadir Kara, Zorkun ve diğer yaylaların kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Başta Zorkun olmak üzere yaylalara imkanları ölçüsünde hizmet götürdüklerini dile getiren başkan Kara, bu yıl meclis kararı ile Zorkun Güzelleştirme Derneği'nden de belediye olarak tüm yetkileri aldıklarını söyledi.

Zorkun Çocuk Şenliği 18 Ağustos'ta

Bu yıl Zorkun Yaylası Çocuk Şenliğinin 25.sini düzenleyeceklerini dile getiren Başkan Kadir Kara, Ramazan bayramının hemen ardından 16.17.18 Ağustos tarihlerinde 25.Zorkun Yaylası Çocuk Şenliğini yapacaklarını ve bugün itibari ile etkinliklere start verdiklerini söyledi.

Programa Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP Merkez İlçe Başkan Vekili Yusuf Çomu, MHP MYK üyesi İbrahim Karayiğit, MHP Kadirli İlçe Başkanı Çağlar Balcılar, MHP Kadın Kolları Başkanı Selam Yücel ile çok sayıda vatandaş katıldı. Program sonunda sanatçıyı tebrik eden Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; Ahmet Selçuk İlkan'a teşekkür plaketi ile birlikte çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zorkun'da Ramazan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement