Pendik'te hamile kadının aracına saldıran baklavacı trafik magandalarına ilk duruşmada tahliye - Son Dakika
Güncel

Pendik'te hamile kadının aracına saldıran baklavacı trafik magandalarına ilk duruşmada tahliye

Pendik'te 7 aylık hamile kadın ve eşinin içinde bulunduğu araca saldıran tutuklu sanıklar Hasan Sel ve Hüseyin Sel kardeşler ilk kez hakim karşısına çıktı. Pişman ve üzgün olduklarını söyleyen iki zanlı için tahliye kararı çıktı.

30.07.2019 12:18  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Pendik'te trafikte hamile kadının içinde bir araca saldıran Seydioğlu Baklava'nın sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in yargılanmasına başlandı.

Baklavacılık yapan iki zanlı ilk bugün ilk kez Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde hakim karşısına çıktı.

"ÜZGÜN VE PİŞMANIZ"

İki kardeş mahkemedeki ilk ifadesinde üzgün ve pişman olduklarını söyledi. Hasta olan annelerinin yanına gittiklerini söyleyen Sel kardeşler bu nedenle gergin olduklarını iddia etti.

Pendik'te hamile kadının aracına saldıran baklavacı trafik magandalarına ilk duruşmada tahliye

HAMİLE KADIN TAHLİYE KARARI SONRASI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan ise ifadelerinde henüz doğmamış çocuklarının ve kendilerinin haklarını helal etmediklerini söyledi. Hamile kadın tahliye kararı sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı.

MAHKEMEDEN TAHLİYE KARARI

Kararını açıklayan mahkeme, zanlılar için ilk duruşmada tahliye kararı verdi.

Zanlılar "kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma", "mala zarar verme" ve "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 20'şer yıl hapis istemiyle yargılanıyor.

NE OLMUŞTU?

Olay, 6 Temmuz'da E-5 karayolunda meydana gelmişti. Hasan ve Hüseyin Sel, trafikte kendilerine yol vermediğini iddia ettikleri araca, içerisinde hamile bir kadın olmasına rağmen saldırıda bulunmuştu.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ve tepkilerin yükselmesi sonrasında iki zanlı, başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Pendik\'te hamile kadının aracına saldıran baklavacı trafik magandalarına ilk duruşmada tahliye
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pendik'te hamile kadının aracına saldıran baklavacı trafik magandalarına ilk duruşmada tahliye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (136)

  • Süha taspolatoglu : Ben olsam orda ikisini de mezara gönderirdim 34 60 Yanıtla Polatbaba: önce kendini gönder... 58 21 Adam haklı: Polatcık Adam haklı senin ailene böyle saldırı olsa neyaparsın üstelik eşin hamileyken? 19 0
  • Cengiz: Aslında iyi adamlar. İyi halden bırakmışlardır. Kötü biri değil bu kardeşler. iyi insanlar iyi... 67 24 Yanıtla Abc: Kime göre, neye göre..... 2 0
  • falçao: çok yazık.. 46 22 Yanıtla
  • melih: çok üzüldüm..doğmamış bi bebek annesinin karnında tekme yiyor..ve bu barbarlar serbest kalıyor 14 22 Yanıtla
  • Deli Bekir: Bak bende cesaretlendim şimdi nasıl olsa cezası yok.... Canınımı sıkan olursa keserim cezasını hemen.... 36 0 Yanıtla Adana: Paran varmı gardaş 1 0 Doğrucu Davut: Paran var mı paran?Yoksa 20 değil 30 yıl isterler hakkında 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement