Kadıköy'de evsiz bir vatandaş sokakta donarak hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de evsiz bir vatandaş sokakta donarak hayatını kaybetti

İstanbul Kadıköy'de 65 yaşındaki Sami Babacan isimli evsiz vatandaş, sokakta donarak hayatını kaybetti.

18.01.2021 15:46  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Caferağa Mahallesi'nde hareketsiz şekilde yatan Sami Babacan'ı gören mahalle sakinleri, durumu polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, Babacan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis olay yeri inceleme ve savcının incelemesinin ardından Babacan'ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kadıköy'de evsiz bir vatandaş sokakta donarak hayatını kaybetti
Sami Babacan

"BAŞKA CANLAR GİTMESİN"

Kadıköy Dayanışma Ağı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Sokakta hava sıcaklığı sıfırın altında ve sokakta yaşayan insanlar donma tehlikesiyle karşı karşıya. Dün Kadıköy'de sokakta yaşayan bir canımızın soğuktan donarak öldüğünü öğrendik. Başka canlar gitmesin" ifadeleri kullandı.

'SANA BİR ÇORBA ALAYIM' DEDİM, HİÇ KONUŞMADI

Babacan'ın 30 yıllık arkadaşı olduğunu ifade eden Mehmet Mustafa Çeçen, "30 senedir tanıyorum. Hep sokakta kaldı. Bir yeri olmadı. Bir ara bundan 12 sene evvel bir tesisat işine girdi. Elimizden geldiğince yardım ediyorduk ama kendisini kahretmişti. Her fırsatta 'Allah canımı alsın da kurtulun' diyordu. İki oğlu varmış yıllardır görememiş 'sokaklarda görsem tanıyamam' diyordu. Bizim çok değer verdiğimiz pırlanta bir insandı. Sabah ben buradan geçerken 'Sami Ağabey nasılsın, iyi misin? Sana sıcak bir çorba veya bir çay alayım' dedim. Hiç konuşmadı, o zaman dedim kaldırmayayım. Biraz evvel de buradan geçerken ambulansı görünce 'acaba' dedim" şeklinde konuştu.

Kadıköy\'de evsiz bir vatandaş sokakta donarak hayatını kaybetti

Son Dakika Güncel Kadıköy'de evsiz bir vatandaş sokakta donarak hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • kanka: avrupa bızı kıskanı 2500 odalı sarayda bu garıbana bi oda yokmuydu allah affetmez 134 32 Yanıtla TÜRK: KANKA ; KADIKÖY ANKARADA MI ,İMAMIN OĞLUNUN ŞEHRİNDE Mİ....HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.??? ESKİDEN SOĞUK HAVALARDA BELEDİYE BU DÜŞKÜNLERİ TOPLAR SICAK ÇORBA DAĞITIRDI...AMA ESKİDENDİ.. 0 0
  • HADİ: HADİ DEVLET İLGİLENMEDİ .BELEDİYE NERDE. 128 30 Yanıtla nusret: belediye devlet değilmidir? 0 0
  • ...: Almanya bizi kıskanıyor. Allah rahmet eylesin.. 130 22 Yanıtla
  • tamirci: yazıklar olsun böyle düzene 49 4 Yanıtla
  • ....: Amerika'lılara iş vereceğiz. Allah rahmet eylesin 26 2 Yanıtla
  • Halk: ALLAH ım büyük ALLAH ım bizi bu zulümden kurtar 5 1 Yanıtla
  • obey: ama abd de herkes evsizzz 1 0 Yanıtla
  • KIZGIN: ülke insanı ve yöneticileri adına UTANÇ verici bir durum, boş yerlere milyonlar ve milyarlar harcanıyor bu insanlara bir tas çorba ve bir sıcak ortam temin edilemiyor bu ülkede... insanlığımızdan utanır hale geldik ... 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement