Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın 1999 yılında yakalanmasından sonra ilk sorgulamasını yapan kişi olan Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, katıldığı canlı yayında o görüşmeye dair açıklamada bulundu. Öcalan'a söylediği ilk sözleri de anlatan Uğur, "Gözleri bağlıydı, kulağına eğildim dedim ki 'Apo bir varmış bir yokmuş' dedim. Aklımızdan o dönem birçok şey de geçti. Fakat sonra düşündüm, biz Türk devletiyiz. Türk devletinin genetiğinde böyle bir şey yok. Aldım götürdüm" dedi.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 1992-1996 yıllarında 22 kişinin öldürülmesine ilişkin, dönemin Diyarbakır Jandarma Komutanı emekli Albay Eşref Hatipoğlu ve Kızıltepe İlçe Jandarma Komutan Vekili emekli Albay Hasan Atilla Uğur'un da arasında bulunduğu 4'ü asker 9 sanığın yargılandığı dava...
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 1992-1996'da 22 kişinin öldürülmesine ilişkin dönemin Diyarbakır Jandarma Komutanı Albay Eşref Hatipoğlu ve Kızıltepe İlçe Jandarma Komutan Vekili Hasan Atilla Uğur'un da aralarında bulunduğu 4'ü asker 9 sanığın yargılanmasına devam edildi.
MERSİN'de, partisinin düzenlediği 'Vatan Savaşından Milli Hükümete' programında konuşan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Türkiye'nin savaş ortamında olduğunu ve Başkanlık için referandumun gerçekleşeceğine inanmadığını söyledi.
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin, "Bu örgütün içinde uyuşturucu kullanan ve satanlar var. Hatta uyuşturucu tüccarları ile ilişkisi olan öğretmen bile var." dedi.
Uluslararası Antalya Üniversitesi’nde (UAÜ) 15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe girişiminde yaşanılanların öncesi ve sonrasının tartışıldığı ’15 Temmuz Bir Milletin Uyanışı’ paneli gerçekleştirildi.
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Abdullah Öcalan'ı yakalandığında sorgulayan emekli jandarma albay Hasan Atilla Uğur, "15 Temmuz gecesi yaşadıklarımızı kimse senaryo olarak adlandırmasın" dedi.
VATAN Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Abdullah Öcalan'ı yakalandığında sorgulayan emekli jandarma albay Hasan Atilla Uğur, "15 Temmuz gecesi yaşadıklarımızı kimse senaryo olarak adlandırmasın" dedi.
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin, "Uyuşturucu dahi her şeyi kullanan bir örgütten bahsediyoruz.
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Türkiye’nin Amerika’nın emriyle asla hareket etmemesi gerektiğini söyleyerek, “Şu anda onu yapmıyoruz.
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "İkinci kalkışmadan kastım, birincisi gibi olacak demiyorum zaten. Bir kaos, bir yıldırma taktiği uygulayacaklar.
VATAN Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli albay Hasan Atilla Uğur, Bursa'da yaptığı konuşmada, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin "İkinci kalkışmadan kastım, birincisi gibi olacak demiyorum zaten. Bir kaos, bir yıldırma taktiği uygulayacaklar" dedi.
Vatan Parti'li Uğur: İkinci kalkışmadan kastım, bir kaos ve yıldırma taktiği uygulayacaklarVATAN Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli albay Hasan Atilla Uğur, Bursa'da yaptığı konuşmada, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin "İkinci kalkışmadan kastım, birincisi gibi olacak demiyorum zaten. Bir kaos, bir yıldırma taktiği uygulayacaklar" dedi.
Diyarbakır'da bir araya gelen bazı Kürt aşiretler, "İngilizlerin bazı Kürt aşiretlerinin borçlarını ödediği"ne yönelik iddialara, basın açıklamasıyla tepki gösterdi.
15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından ikinci kalkışmanın güneydoğudan başlatılacağı ve İngilizlerin bölgedeki aşiretlerin borçlarını ödediği şeklindeki iddialara bir tepki de Şanlıurfa’dan geldi.
Kürt aşiretlerince, "İngilizlerin bazı Kürt aşiretlerinin borçlarını ödediği"ne yönelik iddiaların bölgede denge unsuru olan Kürt aşiretlerinin itibarını zayıflatmayı amaçladığı, 15 Temmuz Türk-Kürt kardeşlik ruhuna kasteden hain ve tehlikeli bir söylem olduğu belirtildi.
İngiliz ajanları ile görüştükleri iddia edilen Kürt aşiret temsilcileri adına basın açıklaması yapan Ağrılı kanaat önderi Savcı Sayan, “Kürt toplumunu tahkir ve tezyif edici mesnetsiz iddiaları katiyetle reddediyor ve bunu dillendirenleri şiddetle kınıyoruz” dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve emekli Albay Hasan Atilla Uğur’un ikinci darbe iddialarına tepki göstererek, “Hatta İmralı’dan Abdullah Öcalan’ın mesajını askeri helikopter ile Kandil’e taşıyan vatan hainleri vardı.
FETÖ'nün yine ikinci kalkışma girişiminde bulunabileceğini iddia eden Hasan Atilla Uğur dikkat çeken bir açıklamada daha bulundu.
"İkinci kalkışma yakın" diyen emekli Albay Hasan Atilla Uğur, "Bunlar hala TSK'nın içinde. Yeni yapılabilecek kalkışma girişiminde intiharvari çeşitli eylemlere girişebilecekler." dedi.
Beyaz TV'de yayınlanan Son Söz programına AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın, '2. kalkışma çok yakında' iddiasında bulunan emekli Albay Hasan Atilla Uğur'a yönettiği soru damga vurdu.
Emekli albay Hasan Atilla Uğur, "İkinci kalkışmaya hazır olun. Ve çok yakın bir zamanda. Çok net bilgi olarak söylüyorum, ikincisi daha kanlı olacak" uyarısında bulundu; yapılan planı adım adım anlattı.
Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, terör örgütü PKK'nın yöneticilerinden 'Bahoz Erdal' kod adlı Fehman Hüseyin'in öldüğü iddiasıyla ilgili konuştu.
Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, PKK'nın üst düzey yöneticilerinden 'Bahoz Erdal' kod adlı Fehman Hüseyin'i korumasının öldürdüğünü iddia etti.
Hasan Atilla Uğur: Ergenekon listesini Öcalan hazırladı.
VATAN Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, "15 Temmuz'dan bir gün önce FETÖ mensupları Gaziantep- Kilis sınır hattını boşaltmış.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.