Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan), gerçek ideolojisini açığa kavuşturmak için telekonferans aracılığıyla uluslararası konferans düzenledi.
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Eğitimle Diriliş Derneği tarafından ‘Hasan El-Benna Mektebi’ konulu panel düzenlendi.
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde İkbal Kültür ve Yardım Derneği tarafından Şehit Hasan el Benna’nın hayatı, kişiliği ve mücadelesi konulu bir seminer düzenlendi.
AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları tarafından Ördekli Kültür Merkezi’nde Hasan El Benna’yı anma ve anlama programı düzenlendi.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Er Rahman Er Rahim Camii Ahmed Seyf El-İslam El-Benna'nın cenaze namazının kılınması Camii dışında bekleyenler Mısır'da Müslüman Kardeşler Hareketi'nin (İhvan) kurucusu olan Hasan El-Benna'nın oğlu Ahmed Seyfulislam el-Benna hayatını kaybetti.
İhvan'ın kurucusu El Benna'nın Müslüman Kardeşler Cemiyeti'nin 1948 yılında kapatılmasından bir gün önce yazdığı mektubu, İhvan'ın internet sayfasında yeniden yayımlandı 65 yıl önceki mektubunda İhvan üyelerine şiddetten uzak durmalarını, daima saf ve temiz kalmalarını tavsiye eden El Benna: "Devletimizin ve iktidarımızın olmaması bizim gücümüzden hiçbir şey kaybettirmez"
Müslüman Kardeşler kurucusu kendi sesinden gençlere öğüt veriyor.
İslam Tarihi Profesörü İhsan Süreyya Sırma, MÜSİAD Erzurum Şubesi'nin misafiri oldu.
"Ebedi Gençlik Yolunda Hasan El Benna" konulu konferansta Müslüman Kardeşler Hareketinin kurucusu Mısırlı düşünür Hasan El Benna anıldı.
Şehit Hasan El Benna, Erzurum'da düzenlenecek törenle anılacak.