Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı ve istihbarat birimleri tarafından yapılan koordineli çalışmalar sonucunda, Mersin'de göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon, şafak vakti Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Özel Harekat polislerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan emniyet müdürleri atama kararnamesi ile Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı görevine getirildi. Bulut, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür etti.
Nevşehir'de kayıt dışı istihdam ve insan ticareti ile mücadele denetimi gerçekleştirildi.
İstanbul Havalimanı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Litvanyalı meslektaşlarına pasaport kontrolü ve sahte evrakları tespit etmenin yollarını anlatan Seyahat Belgeleri Sahteciliği Temel Eğitimini verdi.
Türkiye Cumhuriyeti'nde geçilen yeni kimlik uygulamasının ardından birçok vatandaş kimliğini değiştirdi ancak bazı vatandaşlar henüz kimliğini yenilemedi. Kimlik yenilemeyen vatandaşlarla ilgili dikkat çeken bir haber geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada 30 Haziran'dan itibaren eski kimliklerin girişlerde kabul edilmeyeceği bildirildi.
EMNİYET Genel Müdürlüğü (EGM) Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gidecek vatandaşların, yeni tip kimlik kartı ile çıkmasının zorunlu olduğunu duyurdu.
Emniyet Genel Müdürlüğü Hudut Kapıları Daire Başkanlığı pasaport polislerinin kıyafetlerinde değişikliğe gitti.
EMNİYET Genel Müdürlüğü Hudut Kapıları Daire Başkanlığı pasaport polislerinin kıyafetlerinde değişikliğe gitti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kızılcahamam'da "Hudut Kapıları Daire Başkanlığı ile Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Daire Başkanlığı Yönetici Semineri"ne iştirak etti.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.