İstanbul Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Büyükçekmece'de düzenlediği sahte evrak operasyonunda bir kişi tutuklandı.
Eyüpsultan'da jandarma ekiplerince 2 ay süren takip sonucunda bir iş yerine düzenlenen operasyonda, 300 bin uyuşturucu hap ele geçirilirken gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı.
İstanbul'da bir tırda yapılan aramada, uyuşturucu yapımında kullanılan toplam 9 ton sıvı asetik anhidrit ele geçirildi.
Son dakika haberlerine göre Jandarma ekiplerince, Kovid-19 tedbirleri kapsamında şehirlerarası otobüsler ve toplu taşıma araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.
İstanbul merkezli 12 ilde düzenlenen operasyonda uluslararası göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 61 şüpheliden 43'ü tutuklandı.
İstanbul'da düzenlenen operasyonda yurt dışından iş vaadiyle getirdikleri kadınları fuhşa zorladığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
Jandarma'dan kuaförlere hijyen denetimi İstanbul jandarma Komutanlığı ekipleri Kilyos'ta kuaförlerde hijyen denetimi yaptı İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri Kilyos'taki kuaförleri denetleyerek, iş yerlerini yeni tip Korona virüs hakkında bilgilendirdi.
İstanbul'da, yasa dışı yollarla yurt dışından getirdikleri ilaçları çeşitli kimyasallarla metamfetamine dönüştürerek piyasaya sürmeye çalıştıkları öne sürülen 2 kişi tutuklandı.
İstanbul'da kaçak üretilen 173 bin 500 tıbbi maskeye el konuldu.
İstanbul'da sahte dezenfektan üreterek piyasaya sürmeye çalışan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.
İSTANBUL Havalimanı Göktürk yolunda hız sınırının 70 kilometre olması rağmen bazı hafriyat kamyonu sürücülerinin bu sınırı aştığı ve sinyal vermeden şerit değiştirdiği anlar, DHA kameralarınca kaydedildi.
- Ünlü kalpazan çetesine jandarma darbesiİSTANBUL - İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri "İparlar" olarak bilinen kalpazan çetesine operasyon düzenledi.
İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri "İparlar" olarak bilinen kalpazan çetesine operasyon düzenledi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile İstanbul Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Ümraniye'de bir okulun önünde ortak bir uygulama gerçekleştirdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile İstanbul Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Ümraniye’de bir okulun önünde ortak bir uygulama gerçekleştirdi.
İstanbul Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Yüzbaşı Recep Zerk, FETÖ'nün TSK yapılanması soruşturmasında tutuklandı.
İstanbul FETÖ soruşturması kapsamında Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Komutanı Yüzbaşı Recep Zerk tutuklandı.