Aşk Festivali Addresistanbul'da - Son Dakika
Kadın

Aşk Festivali Addresistanbul'da

Aşk Festivali Addresistanbul\'da

İstanbul aşkın şehri olarak tüm dünyaya kapılarını açıyor.

07.02.2013 15:11  Güncelleme: 15:26

"Aşkın Damakta Kalan Tadı", Istanbul Concept tarafından Şubat 2013'te beşincisi gerçekleştirilecek olan bir sanat etkinliği. Küratörlüğünü Işık Gençoğlu'nun yaptığı, sanatçı ve tasarımcıların kendi aşkını ifade ederek, denenebilir, yenilebilir, giyilebilir, takılabilir sergiler yarattığı; sürpriz partiler ve paralel etkinliklerle beş duyuya hitap eden alternatif bir festival 'Aşkın Damakta Kalan Tadı'.

"Tasarım Aşkı Besler" temalı sergi 8 Şubat'ta addresistanbul'da açılıyor

'Tasarım Aşkı Besler' temasıyla addresistanbul'da açılacak olan sergide 60'dan fazla ulusal ve uluslararası sanatçı/ tasarımcının seçili eserleri sergilenecek. Yağlı boyadan heykele, takıdan fotoğrafa farklı alanlardan eserler Şubat sonuna kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Mekanda ayrıca canlı performanslar, küratör gezisi ve sohbet programları gerçekleştirilecek.

Carol Gouthro'nun eserleri ilk kez İstanbul'da

Seramik sanatının cesur temsilcisi, uluslar arası arenada bol ödüllü sanatçı Carol Gouthro'nun eserleri festival kapsamında İstanbul'da ilk kez sergilenecek. Eser sahibi Türk sanatçılar arasında ise Altan Sungar, Ayşe Ünaydın, Hande Bilten, Elhan Ergin, Elif Ağatekin, Gülay Alpay, Mutlu Başkaya, Müge Göğüş, Nelli Gavriyeloğlu, Nihal Gündüz, Oktay Anılanmert, Özcan Yaman, Selda Okutan, Sezgin Sander, Tülin Yiğit Akgül, Yılmaz Zenger ve Zehra Çobanlı yer alıyor.

Aşkın Damakta Kalan Tadı İstanbul'un lezzet duraklarını seçiyor...

Damak tadı temsilcilerinin festival kapsamında desteklendiği ve ortak projeler ürettiği programda 2013 yılı lezzet durağı Heritia oldu. Heritia geleneksel lezzetlerde ince bir zevk ve zarif tasarımları ile farklılaştırdığı tadları İstanbul ziyaretçileri ile paylaşıyor. Geleneksel lezzetler, Elhan Ergin'in '7tepe çanakları' içerisinde Heritia mağazalarında ve addresistanbul'da izleyicilerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Aşk Festivali Addresistanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement