Aşk Hayatınızın Geleceği Yıldızlarda Yazılı - Son Dakika
Kadın

Aşk Hayatınızın Geleceği Yıldızlarda Yazılı

Aşk Hayatınızın Geleceği Yıldızlarda Yazılı

Ünlü astrolog Nuray Sayarı hayatımızın amacını ve aşk hayatımızın geleceğini yıldız haritasında buluyor.

26.04.2012 16:00  Güncelleme: 17:02

İlişkimiz uzun sürecek mi? Mutluluğu yakalayabilecek miyiz? Nasıl bir evlilik yapacağız? Bir çok insanın aklında dönüp duran bu ve benzeri yüzlerce sorunun cevabı aslında yıldız haritanızda gizli!

ünlü astrolog Nuray Sayarı ile aşk hayatımız, geçmiş yaşamlarımız ya da hayatımızın amacını bulabilmemiz için, yıldız haritamızda nelere dikkat etmemiz gerektiği ve yıldızların bizlere fısıldadıklarını duymak için yapmamız gerekenler üzerine kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

Bir kişi, yıldız haritası yorumlamayı bilmiyorsa, ilişkisinin durumunu, geleceği olup olmadığını yorumlayabilmek için nelere dikkat etmeli?

Bu konuda, haritanızda ilk bakmanız gereken Şiron gezegeninde hangi burç var. örneğin, sevgiliniz Balık burcuysa ve yıldız haritanızda Balık Şiron'daysa bu ilişkiden fazla bir şey bekleyemeyiz.

Peki, bu konuda belirleyici olan sadece Şiron mudur?

Hayır, Satürn ve Plüton da bu konuda belirleyicidir. Yani aynı örnekten devam edersek, Plüton Balık burcundaysa zorlanmalar olur. Aynı şekilde Satürn Balık burcundaysa, bu kişiyle geleceğiniz olma ihtimaliniz zor olur. Bakmanız gereken şey, hayatınızdaki insanın burcu ne? O burç sizin yıldız haritanızda hangi gezegende. Buna göre bir yorum yapabilirsiniz.

Evlere göre değerlendirdiğinizde Plüton, Satürn ya da Plüton'un ilişki üzerinde etkileri nasıl görülür?

Yedinci evde Plüton varsa, boşanma verebilir. Uranüs'le Plüton yanyanaysa ani bitişler ya da başlangıçlar olabilir veya birden evlilik kararı da aldırtabilir. Ama Satürn Plüton varsa, bir kere boşanır, ikinci evlilikte mutluğu yakalama şansınız olabilir. Venüs sekizinci evdeyse, ikinci evlilik çok daha güzel olabilir. Aslında biraz teknik bir konu bu.

Bu hayatta hepimizin öğrenmesi gereken şeyler, almamız gereken dersler var. Yıldız haritamıza bakarak bunu bulabilir miyiz?

Elbette bulabiliriz. Kuzey ve güney ay düğümlerinin incelenmesi gerekiyor. örneğin bir kişinin kuzey ay düğümü Aslan burcundaysa, bu kişinin iletişim alanında çalışması gerekir veya 12. evinde Plüton olan birini ruhsal boyutta incelersek, daha önceki hayatında zorluklar yaşamış demektir. Dolayısı ile şimdi, bu hayatında onun kolaylığı bulması gerekiyor. Ancak unutmamamız gereken en önemli şey, özde herkesin sevgiyi, iyiliği, doğruluğu öğrenmek için burada olduğu.

Peki, yıldız haritamız üzerinde geçmiş yaşamlarımızın etkisi var mı?

Evet, geçmiş yaşamlarımız yıldız haritamızı etkiler. Bunu anlamanın en kolay yolu ise şudur; sevmediğiniz bir burç varsa, nefret ettiğiniz her şey bir önceki yaşantınızdır. Sevmediğiniz bir davranış varsa o da sizin aynada gördüğünüz yansımanızdır. Eğer birini sevmediyseniz, onda kendinizde sevmediğiniz özelliği gördüğünüz için sevmiyorsunuz demektir. Ama her şeyi değiştirip dönüştürmek sizin elinizde, bunu kesinlikle unutmayın!

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Aşk Hayatınızın Geleceği Yıldızlarda Yazılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement