Aşkı ve Romantizmi Yatak Odanıza Çekin! - Son Dakika
Kadın

Aşkı ve Romantizmi Yatak Odanıza Çekin!

Aşkı ve Romantizmi Yatak Odanıza Çekin!

Yatak odanızı Feng Shui'ye göre düzenleyin, aşkın ve romantizmin tadını çıkarın. Nasıl mı? İşte yanıtı...

08.06.2012 17:30  Güncelleme: 10:04

Feng Shui felsefesi, hayatınızda olmasını istediğiniz şeyleri evrene gerekli sinyalleri vererek gerçekleşmelerini sağlamanıza yardımcı oluyor. Buradan yola çıkarsak, Feng Shui'ye göre yatak odanızda yapacağınız ufak değişikliklerle, aşkı ve romantizmi hayatınıza çekebilirsiniz. Nasıl mı? İşte size birkaç ufak ipucu!

Dağınıklıktan kurtulun

İşe yatak odanızı toplamakla başlayın. Dağınıklık "chi" enerjisinin yani yaşamsal enerjinin akışını engeller. Bu da hayatınızda zorlanmalar ve problemler yaşamanıza neden olur.

Bekarsanız

Eğer bekarsanız ve artık hayatınızda sabit birinin olmasını istiyorsanız, gardırobunuzda hayatınıza girmesini istediğiniz kişinin eşyaları için yer açın.

Gereksiz eşyaları elden çıkarın!

Şimdi sayacağımız şeyler kesinlikle yatak odanızda bulunmamalı;

İş ile ilgili araç gereçleriniz

Eski ilişkinizi hatırlatacak herhangi bir şey.

Yalnızlık, stres,ağır çalışma temposu, ikilem veya fikir ayrılığı hissi veren herhangi bir resim veya obje.

Su ile ilgili şeyler.

Romantizm için

Yatak odanızda romantizm rüzgarları yaratmak için, sizde bu hissi yaratacak çift objeler kullanın. Ancak bu objeleri yerleştirmeniz gereken iki yer var. Birincisi yatak odası kapısının karşısı, ikinci ise yatağınızın ayakucunun karşısı. Buralara yumuşak renklerin hakim olduğu resimler, aşkı sembolize eden objeler ya da çiçekler yerleştirebilirisiniz.

Ayna kullanın

Yatak odanıza şansı yansıtması için bir duvara mutlaka ayna asın. Aynanın daire şeklinde olmasına özen gösterin çünkü daire bütünlüğü ve tamamlanmışlığı simgeler. Ancak aynayı, yatarken direkt kendinizi göreceğiniz bir yere asmamaya özen gösterin. Eğer başka şansınız yoksa, yatarken mutlaka üzerini bir örtüyle kapatın.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Aşkı ve Romantizmi Yatak Odanıza Çekin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement