Banana Republic 2012 Sonbahar Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Banana Republic 2012 Sonbahar Koleksiyonu

Banana Republic 2012 Sonbahar Koleksiyonu

Banana Republic farklı çizgisiyle, önümüzdeki sezona oldukça hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor!

13.08.2012 11:00

Banana Republic Sonbahar 2012 sezonundan şık siluetleri davetkar dokular, gösterişli detaylarla kombinlenerek her yerde kullanabileceğiniz rahat bir gardrop yaratıyor. Vücudu saran deri biyeli yün pelerin, pilili elbise ve bele oturan ceketle birlikte modern bir görünüş sergiliyor. Astarsız feminen detaylı çantalar ve altın detaylı yüksek dolgu topuk ayakkabılar modern görünüşü tazeleyerek zenginleştiriyor.

Koleksiyonda sofistike deri parçalar kozmopolit bir tat yaratıyor. Banana Republic'in imzası olan klasik trençkotlar, deri dokunuşlarla ve altın detaylarla bitirilmiş. Pantolonlar şık ve cropped, eteklerde ise diz altı kalem etekler ve elbiseler ön plana çıkıyor. Büyük clutchlar gündüzden geceye sorunsuz geçişi sağlıyor. Bluzlar koleksiyonda öne çıkan diğer bir parça.

Yapay kürk ve kaşmir dokunuşlu peluş parçalar size sımsıcak bir kış vaad ediyor. Yumuşak pileli dokular deriye dönüşüyor. Siyahın sadeliği dantel detaylarla çekici bir hale geliyor. Bu sezon erkeklerde ise kurvaze yaka paltolar, şık bir görünüm sağlayan kareli ve çizgili parçalar, balıksırtı ve ekose günlük yaşamı kolaylaştırıcı akılcı çözüm sunuyor. Chealsea botlar, keskin çizgili ve yün kargo pantolonlar, deri kemerler, tablet çantaları, şal yaka kazaklar zarif bir görünüm yaratıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Banana Republic 2012 Sonbahar Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement