Bayramda Açık Havada Sinema Keyifli Olabilir! - Son Dakika
Kadın

Bayramda Açık Havada Sinema Keyifli Olabilir!

Bayramda Açık Havada Sinema Keyifli Olabilir!

Bayramın ilk günü yorgunluğunuzu akşamında güzel bir sinema keyfi yaparak atmak isterseniz, Wings Cinecity Trio Açıkhava Sineması sizi bekliyor...

17.08.2012 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramın ilk gününde palmiyeler eşliğinde şezlonglar üzerinde güzel bir sinema keyfi yaşamaya ne dersiniz? Bunun için yapmanız gereken tek şey ; 19 Ağustos Pazar akşamı Wings Cinecity Trio Açıkhava Sineması'nda vizyonda olacak "360 " filmi için biletinizi şimdiden ayırtmak. 19 Ağustos Pazar akşamı havuzbaşında elinizde harika bir kokteyl, palmiyeler eşliğinde şezlonglar üzerinde keyfinize keyif katacak bir ortam, lezzetli patlamış mısırlar ve açık hava sinema perdesinde "360" filmi !

Sinemaseverlerin vazgeçilmez adresi Wings Cinecity Trio Açıkhava Sineması'nda vizyonda olacak "360" filminin başrollerini Anthony Hopkins, Jude Law, Rachel Weisz ile Ben Foster paylaşıyor. Birbirinden çok farklı hayatlar süren bir grup insanın hayatları, heyecan yüklü bir aşk hikAyesi ve Viyana, Paris, Londra, Rio, Denver, Bratislava gibi farklı ve büyüleyici şehirler açıkhavada sizleri bekliyor.

Bayram tatilinizi en güzel şekilde değerlendirmek için Wings Cinecity Trio Açık Hava Sineması yine en keyifli mekAnlardan olacak.

www.cinecity.com.tr

www.acikhavasinemasi.com

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bayramda Açık Havada Sinema Keyifli Olabilir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement