Bebeğiniz İçin Ana Kucağı Seçimi! - Son Dakika
Kadın

Bebeğiniz İçin Ana Kucağı Seçimi!

Bebeğiniz İçin Ana Kucağı Seçimi!

Ana kucağı rahatlığındaki bebek arabaları, bebeğinizin sosyalleşmesi ve tüm bilişsel gelişimleri için çok önemli.

15.03.2012 12:30  Güncelleme: 12:37

Bebeğiniz doğdu, biraz da ele avuca gelir oldu. Hep kucağınızda mı taşıyacaksınız ya da beşiğinde mi yatacak? Etrafı ve dünyayı tanımak, biraz iletişim kurmak ve şekerleme yapmak için tasarlanmış 'ana kucakları', burada devreye giriyor. Hem siz biraz soluklanıyorsunuz hem de bebeğiniz çevresiyle iletişime geçiyor. Sizin için seçtiğimiz yeni çıkan ana kucaklarından örnekler sunuyoruz. Seçim size kalmış.

Graco

'Graco Lovin hug with plug'

Farklı hızlarıyla ayarlanabilen sallanma sistemi ve rahat koltuğu ile bebeklerin inmek istemeyeceği bir ana kucağı. Seyahatlerde de yanınızda taşımanızı sağlayan pilli ve elektrikli alternatifleri var. Oyuncaklı dönencesi klasik müzik ve doğa seslerinde dönüyor, bebeğinizin işitsel ve görsel yeteneklerini besliyor. Otomatik kapanma sistemi mevcut. Doğumdan 9. aya kadar yani 11 kiloya kadar kullanmanız için tasarlanmış. 5 noktalı emniyet kemeri ile güvenlik sağlanıyor.

Peg Prego

'Sdraitetta Melodia'

İki farklı yatış pozisyonu sağlayan model, yeni doğanlar için destek yastığı ile bebeklerin rahat etmesini sağlıyor. Doğa sesleri ve 4 farklı melodinin çalındığı koltukta ayrıca, mp3 girişi de var. Bebeğinizin dikkatini çeken oyuncakları, doğa dostu malzemeden yapılmış. Taşıması kolay olan koltuğun üst kısmı istenirse çıkabiliyor.

Kraft

'Kraft Maxi'

Hem uyku hem de oyun amaçlı kullanabileceğiniz koltukta üç farklı yatış açısı var. Altı farklı melodi çalan koltuğun üç farklı ses ayarı da bulunuyor. Oyuncaklı dönencesi, bebeklerin dikkatlerini çekerek eğlenmelerini sağlıyor. 10 kiloya kadar kullanabileceğiniz koltuğun beş noktalı emniyet kemeri mevcut.

Fisher- Price

'Yağmur Ormanı'

Işıklar saçan, şelale sesi çıkaran ve hareketli oyuncakları ile bebeklerin ilgisini çok çeken bir model. Yağmur ormanı ses efektleri, sekiz adet melodi ve sakinleştirici titreşim özelliği ile bebeklerin çok hoşuna gidiyor. 9 kiloya kadar kullanabileceğiniz koltuk, zemine oturuyor.

Chicco

'I feel'

Doğumdan itibaren kullanabileceğiniz bu model, hem sallanabiliyor hem de sabit olarak kullanılabiliyor. Bebeğiniz büyüdükçe yükseltebileceğiniz pedleri mevcut. Mp3 bağlantısı ile istediğiniz müziği bebeğinize dinletebiliyorsunuz. Sallanan oyuncak bölümünde farklı melodiler çalıyor. Gövdesi ve oyuncak barı ağaçtan olan koltuğun oturuş pozisyonlarını da ayarlayabiliyorsunuz.

Babybjörn

'Babysitter balance'

Yüzde yüz organik kotondan üretilmiş tekstili ile bebeğin cildine dost olan koltuk, bebek hareket ettikçe onunla birlikte hareket ediyor. Oynama, dinlenme ve uyuma olmak üzere üç farklı pozisyona sahip. 13 kiloya kadar kullanabileceğiniz koltuk, bebeğin sırt ve kafasını da destekliyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bebeğiniz İçin Ana Kucağı Seçimi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement