Bebeğiniz İçin Organik Kıyafetler! - Son Dakika
Kadın

Bebeğiniz İçin Organik Kıyafetler!

Bebeğiniz İçin Organik Kıyafetler!

Son yıllarda giderek artan organik kıyafet tercihi çocukların sağlıklı gelişiminde de önemli rol oynuyor. Womenist, bu ürünlere ulaşabileceğiniz birkaç adres vermek istiyor...

28.09.2012 19:00

Okaidi - Obaibi

Fransız çocuk giyim markası Okaidi - Obaibi, çocuk modasında lider markalardan biri. Organik ve birbirinden kaliteli çocuk ürünleri, canlı renkler, farklı tasarımlar, kullandığı desenlerle zevk ve stil sahibi miniklere hitap ediyor. Aralık 2011'den beri ülkemizde de satışı var.

Jacadi

Fransa'nın en köklü markalarından Jacadi de çocukların rahat edeceği organik koton, pamuk ve kaşmir gibi sağlıklı kumaşlar kullanıyor. 2012 yaz koleksiyonunda mavi, beyaz, kırmızı gibi yalın renklerin yanı sıra, sade şıklığı temsil eden bej tonlarına ve denizci çizgilerine yer vermişlerdi. Jacadi'nin Akmerkez'de mağazası bulunuyor.

Mothercare

özellikle doğum öncesinde anne, doğumdan itibaren ise çocukların sağlıklı gelişimine yönelik tasarlanmış ve Avrupa Güvenlik normları doğrultusunda üretilmiş ürünleri ile tüm dünyada ebeveynler ve çocuklar tarafından en fazla tercih edilen marka olan ve yeni nesil mağazaları ile ülkemizde sürekli büyüyen Mothercare mağazalarında da organik bebek ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Tots&More

Hamilelik ve sonrası dönemde bebeği için en sağlıklı olanı araştırırken organik bebek giysileri ile tanışan Dr. Serpil Poyraz'ın girişimi ve kurucu ortaklığı ile kurulan Tots&More, organik giysiyi bebeklerin body, zıbın, tulum gibi temel giysi ihtiyaçlarında kullanıyor. Sloganları ise; Organik; Bugün! Organik; Herkes için!

http://www.totsandmore.com.tr

Organicera

Böcek ilacı, suni gübre ve diğer toksik maddeler kullanılmadan yetiştirilen pamuktan üretilen organik pamuk kıyafetleri bulabileceğini Organicera'da organik bebek kıyafetlerinin yanında organik oyuncaklar da bulabilirsiniz.

http://www.organicera.com.tr

Papilio Kids

çocuklarınızın geleceği için hiçbir katkı maddesi bulunmayan, tamamen doğal ipliklerden üretilmiş olan organik kumaşlara yer veren Papilio Kids'in ürünleri de çocuklarınızın sağlıklı gelişimine katkıda bulunabilir.

http://www.papiliokids.com

LeiLeo

LeiLeo'nun Ege Bölgesi pamuğundan üretilen organik bebek ürünleri, Global Organik Tekstil Standartları Sertifikası'na sahip. LeiLeo'nun ayrıca doğal ve sağlıklı bambu kumaşından hamile ve emzirme kıyafet ve aksesuarları da bulunuyor, bilginize...

http://www.leileo.com/

Naturaborn

Naturaborn organik bebek kıyafetleri de dünyanın en iyi pamukları arasında gösterilen 100 % organik Ege pamuğundan üretiliyor. ürünler, kız ve erkek çocukları için ayrı ayrı tasarlanmış. ürünlerde kanserojen madde içeren ve ter yoluyla tene geçebilen AZO Boyar maddeleri kullanılmıyor.

http://www.naturaborn.com

Levo Daddy Organics

%100 organik sertifikalı ürünlere yer veren bir başka isim de Levo Daddy Organics. Organik çocuk giyiminde 0-2 yaş ve 2-8 yaş kategorilerinde aksesuar, battaniye ve havlu da bulabilirsiniz.

http://www.levodaddyorganics.com

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bebeğiniz İçin Organik Kıyafetler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement