Bu Büyüler Çok Masum! - Son Dakika
Kadın

Bu Büyüler Çok Masum!

Bu Büyüler Çok Masum!

Beğendiğiniz kişiyi kendinize aşık etmek mi istiyorsunuz? İşte size birkaç doğal öneri...

28.08.2012 13:30  Güncelleme: 09:22

"Büyü"nün gizemli ve güçlü bir kavram olduğunu söyleyen Nuray Sayarı, aslında bunun bir sanat olduğunu vurguluyor. Bazı büyülerin binlerce yıldır var olduğu biliniyor ve bunların nesilden nesile aktarılmalarının nedeni taşıdıkları güçten kaynaklanıyor. Büyülerin işe yaramadığını söyleyenler olsa da aslında büyüler kişilere bağlı olarak işlev görüyorlar. Büyünün dünyanın her yerinde pek çok şekilde uygulandığını söyleyen Sayarı, tüm başarılı büyücülerin ortak sloganının "Büyüyle başkalarına zarar vermemek" olduğunu vurguluyor ve ekliyor "Büyünün bumerang etkisi yaptığı tüm iyi büyücüler tarafından bilinir. Atmosfere gönderdiğimiz tüm pozitif veya negatif enerji misliyle size geri dönecektir. Dolayısıyla niyetiniz her zaman iyilikten yana olmalıdır." Biz de sizin için, ünlü astrolog Nuray Sayarı'ya, kimseye zarar vermeden aşk hayatınıza istediğiniz gibi yön vermenize yardımcı olacak iksirleri sorduk!

Benim ol banyosu

Malzemeler:

-Sevdiğinizin sizinle birlikte çekilmiş fotoğrafı

-Yarım fincan kuru portakal çiçeği

-Bir fincan pembe gül

-2 damla papatya yağı

2 damla gül yağı

Hazırlanışı:

Sevdiğinizin sizinle birlikte çekilmiş fotoğrafını alınız (yalnız bu resimde sizden başka kimse olmamalıdır). Eğer beraber çekilmiş fotoğrafınız yoksa kendi fotoğrafınızı ve onunkini başka resimlerden keserek yan yana yapıştırabilirsiniz. Hatta ikinizin resmini karakalemle çizebilirsiniz. Banyo küvetinizi ılık suyla doldurun. Fotoğraf veya resmi küvete yattığınızda karşınıza gelecek duvara yapıştırın. Tüm malzemeleri banyo suyuna atın. Küvete yatın ve fotoğrafı seyrederek gevşeyin.

Bağlanma mucizesi

Bir elmayı tam ortasından ikiye kesiniz. Yarım elmaların içine bal sürünüz. Sevgilinizle kendinizden keseceğiniz saçları birbirine bağlayınız. Saç düğümleriniz elma içlerine yapıştırınız ve yarım elmaları dışarıda bir ağacın dibine gömünüz.

Benden başkasını gözlerin görmesin mucizesi

Malzemeler:

-Bir avuç biberiye

-Bir avuç taze kekik

-Bir sofra kaşığı toz süsen kökü

-Bir sofra kaşığı toz meyan kökü

Hazırlanışı

Kekik ve biberiyelerden çay demleyiniz. çay soğuduktan sonra içine kök tozlarını atınız. Bu karışımı hızlı ateşte kaynatınız. Banyo önce karışımı süzerek banyo suyuna ekleyiniz.

Bana gel mum mucizesi

Bu mucize için küçük pembe veya sarı bir mum ile yasemin esansı gerekmektedir. Mumun içine gül dikeni veya iğneyle bir kalp çiziniz ve kendi isminiz ile sevgilinizin isminin baş harflerini aralarına artı işareti koyarak kalbin içine oyunuz. Mumun içine yasemin esansından birkaç damla koyunuz. Mumu cam kenarında dışarıdan görülecek şekilde yakınız. Mum tamamen eriyene kadar yanmaya bırakınız. Eriyen mumdan arta kalanı hamur haline getirerek üstünüzde taşıyınız.

Benim ol mum mucizesi

Size uygun olup sadakatinden emin olamadığınız kişiler için aşağıdaki çalışmayı yapınız. Beyaz bir mum içinde kalp çiziniz ve içine sevgiliniz ile kendi isimlerinizin baş harflerini oyunuz. Mumu kendi sönene kadar yanık bırakınız. Sönen mumdan arta kalanları bir kese içinde evinizin gizli bir köşesine saklayınız.

Geri dön tütsüsü

Bir sofra kaşığı toz tarçını kırmızı balmumuyla havanda karıştırarak dövünüz. Karışımı açık cam önünde bir hafta süreyle her gece yakınız.

Aşk potporisi

Malzemeler

-Yarım fincan gül yaprağı

-Bir fincan lavanta çiçeği

-Bir tane vanilya tohumu

-İki sofra kaşığı toz tarçın

Hazırlanışı

Bir kutu içine tüm malzemeleri atınız ve karıştırınız (havanda dövmeyiniz). Aşık olmasını istediğiniz kişi evinize gelecekse kutunun kapağını açarak kokunun evinizin havasına karışmasını sağlayınız. Siz onunla buluşacaksanız kutunun kapağını açarak çıkan kokuyu içinize çekiniz. Kutunun içindeki karışımı ayrıca pembe, mavi veya sarı ipek kumaştan aşk kesesi yapmak için de kullanabilirsiniz.

Birleşik kalpler mucizesi

Giden bir sevgiliyi geri getirmek veya olan sevgilinizle aşkınızı güçlendirmek için aşağıdaki büyüyü deneyiniz.

Malzemeler

-Pembe veya sarı mumlar

-Kağıt ve mürekkep

-Yasemin, çam veya gül esansı

-Kuş tüyü

Hazırlanışı

Kağıdın köşesine tüyü mürekkebe batırarak bir kalp çiziniz. İçine siz ve sevgilinizin isimlerinin baş harflerini yazınız. Kağıdın ortasına aynı şekilde elmas biçimi ve içine haç çizin. Kağıdın tam ortasına bir damla seçtiğiniz esanstan damlatın. Kağıdı sıkıca en az iki kere katlayın ve bir elinizde tutun. Katlanmış kağıdı sıcak su dolu bir kaba atın ve erimesini sağlayın. Bu suyu banyo suyunuza ekleyin. Küvet kenarına en az birer tane sarı ve pembe gül yakın. Küvete girin ve vücudunuzun her noktasını suyla ovun. Vücudunuzu durulayın ve küvetten çıkın.

Kırık kalp mucizesi

Malzemeler

-Beyaz gül yaprakları

-Hanımeli çiçekleri

-Gül yağı veya pembe kuvars

Hazırlanışı

Küvetteki banyo suyunuzun üstünde yüzecek şekilde çiçekleri ve yaprakları dökün. Banyo suyuna gül yağı damlatın. Suya girin, Her yerinizi ıslattıktan sonra durulamadan çıkın. Kırık kalbiniz iyileşene kadar yıkanmayın veya yıkanırsanız bu banyoyu yıkanma sonrası tekrarlayın.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Büyüler Çok Masum! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement