Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? - Son Dakika
Kadın

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor?

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı, 13-19 Ağustos haftasını yorumladı. İşte burçları bekleyen süprizler...

13.08.2012 09:39  Güncelleme: 09:37

Koç

Bu hafta Satürn'ün Mars ile beraber 7. Evinize girdiği 15 Ağustos tarihinde özel ilişkilerde duyduğunuz heyecanı azaltabilir. 17 Ağustos'a kadar ilişkilerinizde sevdiklerinize karşı olumlu davranmaya çalışsanız bile Venüs- Plüton ikilisinin 4. Güvenlik Evinizdeki konumları işinizi zorlaştıracaktır. Ev ve ailenizdeki gerilimin yüksek oluşu nedeniyle bu alanlarda yakın vadeli geleceği tahmin etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak Yeniayın 5. Yaratıcılık Evinizi harekete geçirmesi 18 Ağustos tarihinde sabrınız ve sükûnetinizi korumanız halinde sizi başarılı kılabilir. 19 Ağustos tarihinde Satürn ve Plüton'un 10. Statü Evinize girmesi ve yaratacakları dik açı sizin çevrenizdeki otoritenizi arttıracaktır.

Boğa

Bu hafta 15 Ağustos tarihinde Yengeç burcundaki Venüs Plüton'a karşı konum aldığında herkesin sinirleri gerilecek. Mars-Satürn bağlantısı işyerinizde strese neden olabilir. Bugün ev veya işyerinizde ani karar verip harekete geçmekten uzak durmalısınız. Bugünlerde maddi yaşamınız ve aşk hayatınızda ortaya çıkan problemleri günlük yaşamınıza anlam katan monoton işlerinizi yaparken çözebilirsiniz. 16 Ağustos'ta açığa çıkacak sırlar en güçlü ilişkileri bile sarsabilir ancak aynı zamanda bu sırların açığa vurulmaları gerçeklerin tespitine de yardımcı olacaktır.

İkizler

Bu hafta Anahtar gezegeniniz Merkür'ün geri çekilme hareketine başladığı 14 Temmuz tarihinden itibaren yaşamınızı düzene sokmaya çalışıyorsunuz. 14 -15 Ağustos döneminde kendinizi duygularınızın yaşadığı fırtınalar ve aşk konusunda tükenmiş hissedebilirsiniz. Bu süreçte değişken durumların içinde kendine sağlam ve istikrarlı bir yer bulamamak korkusuna kapılabilirsiniz. 15 -16 Ağustos tarihlerinde Uranüs ve Plüton'un Yengeç Dönencesi'ndeki zıt konumları kıskançlık ve aşırı sahiplenme duyguları içine girdiğinizde sizi aşkın zor yüzüyle tanıştıracak. 15 Ağustos devam eden problemlerle yüzleşmenizin ölçüleceği bir sınav günü olacaktır. 17 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Aslan Yeni Ay'ı sonunda karanlıktaki bilinmeze yolculuk için gösterdiğiniz cesaretinizi sizi başarıya taşıyacak yola ışık saçarak ödüllendirecektir.

Yengeç

Bu hafta 15 Ağustos'ta gerçekleşecek sert Venüs-Plüton karşılaşması size ilişkide olduğunuz biriyle hangi konumda olduğunuzu açıkça gösterecek. Unutmayın ki büyük bağlantılar yaparken nezaket işe yaramadığı gibi insanları manipüle etmek de güveni sarsar. Mars'ın 16 Ağustos'ta Satürn ile gireceği konum ne zaman başlayıp ne zaman durmanız gerektiğini size öğretecek. Bu iki kozmik konumlanma sert gözükseler de size yarım kalmış işlerinizi 17 Ağustos tarihinden önce bitirmeniz için gerekli netliği sağlayacaklar.

Aslan

Bu hafta 15 Ağustos'ta Yengeç Dönencesi'ndeki Venüs'ün Plüton ile yaratacağı dik açı, iş ve özel yaşamlarınızda tansiyonu arttıracaktır. Benzer bir dik açı ve benzer sonuçlar 16 Ağustos tarihinde Venüs ve Uranüs arasında da yaşanacak. Bugünlerde hedeflere doğru ilerleyemediğinizi sanarak köşeye kısılmış hissedebilirsiniz. Hatta küçük problemler bugünlerde sinirlenmenize neden olabilirler. Ancak 17 Ağustos tarihinde burcunuzda Güneş ve Satürn'ün alacakları pozisyon, problemleri temizleyecek ve planlarınıza kaldığınız yerden devam etmenize olanak sağlayacak.

Başak

Bu hafta 15 Ağustos'ta 2. Gelirleriniz Evinizde ortaya çıkacak olan Mars-Satürn birlikteliği size zor bir maddi problem getirebilir. Bugün kısa vadeli düşünmemelisiniz. Derhal giderlerinizi kısmak yerine uzun vadede size yüksek getiri sağlayacak bir yatırıma girişmelisiniz. Stresli Venüs-Plüton konumlanması size bugün kârdan çok zarar getirecek olsa bile moralinizi çok bozmayın. Bu durumda yüzeysel bakış yerine derinlere inerek yeni kaynaklar bulmalı ve maddi, manevi doyuma ulaşmalısınız.

Terazi

Bu hafta 15 Ağustos'ta korkunç Mars-Satürn karşılaşmasıyla planlarınıza bazı engeller çıkabilir, ilerlemeniz yavaşlayabilir veya bu yavaşlama sayesinde üretkenliğinizi arttıracak odaklanma yeteneğine kavuşabilirsiniz. Bugün korkularınız ve kıskançlığınızın sağduyunuzun önüne geçmelerini engellemeniz halinde problem yaşayabilirsiniz. Bugün iş arkadaşlarınızdan biriyle sürtüşmeye girmek yerine 10. Statü Evinizde Venüs'e karşı konum alan Plüton'un diplomatik gücünden yararlanmalısınız. Bu şekilde güçlü ortaklıklar ve dayanışmalar yaratabilirsiniz. 16 Ağustos'ta Venüs'ün Uranüs ile 7. Evinizde yaratacağı dik açı ile beklenmeyen gelişmeleri olumlu hale getirebilirsiniz. 17 Ağustos'ta ise 11. Sosyal Bağlantılar Evinizde gerçekleşecek olan Aslan Yeni Ay'ı planlarınıza çevrenizden büyük destek bulmanızı sağlayacaktır.

Akrep

Bu hafta 14 Ağustos'ta çok başarılı kararlar almanıza yardımcı olacak. Bugün iş yerinizde çıkabilecek sürtüşmelere hazırlıklı olmalısınız. 18 Ağustos'ta Venüs-Plüton birlikteliği, çıkaracağı finansal problemlerle ilişkilerinizde ve işyerinizde çalkantılara neden olabilir. Bu nedenle bugün size çok pahalıya mal olan bir ilişkinizi veya ortaklığınızı gözden geçirmelisiniz. Bu ilişkilerinizde uzlaşma sağlayamamanız halinde ısrarcı olmayın ve yeni ilişkiler veya ortaklıklara yönelin. 16 Ağustos'taki Venüs-Uranüs dik açısı ilişikleriniz, ortaklıklarınız veya değer yargılarınızda büyük değişikliklere neden olabilir. Bugün aşk için büyük riskler alabilecek durumdasınız ancak risk almadan önce yaşayacağınız aşkın sonuçlarını iyi değerlendirmelisiniz. Her aşk bir yatırımdır ve pek çok ümitle başlayan bir yatırım bazen iyi değerlendirilmediği durumda, zaman ve enerji kaybına neden olduğu gibi insanlarda büyük üzüntü ve yıkımlara da neden olabilir. 19 Ağustos'ta Satürn-Plüton konumlanması size yaşamınızda ve kariyerinizde büyük işleri başarmanın yöntemini göstereceklerdir. Bu yöntemleri kullanmanız halinde iş ve özel yaşamınızın geleceği için sağlam temeller atabilirsiniz.

Yay

Bu hafta 14-16 Ağustos tarihlerinde görülecek olan zorlu Uranüs-Plüton dik açısı Güneş-Venüs ikilisiyle karşılaştığında duygularınız tamamen açığa çıkacak. Bir ilişkide yaşadığınız sıkıntılar sizi maddi zevklere itebilir. 14 Ağustos'ta 11. Sosyal İlişkiler Evinizde bulunacak Mars-Satürn ikilisi sizin arkadaşlarınızdan karışık mesajlar almanıza yol açabilir, iyice dikkatli davranın! 17 Ağustos tarihinde Jüpiter-Güneş buluşması size kendi planlarınızı uygulayabileceğiniz güzel bir rota çizecektir. Artık planınızı harekete geçirebilirsiniz.

Oğlak

Bu hafta 15 Ağustos'ta oluşacak sert Mars-Satürn ve Venüs-Plüton birliktelikleri, istediklerinizi elde etmek için çok yüksek bedel ödemenize neden olacak. Ancak karlı yatırımları önceden tespit etme yeteneğiniz sayesinde kısıtlı bir bütçeyle bile güzel paralar kazanabileceksiniz. 16 Temmuz'da belirsizlik ve tutarsızlıklar ilişkilerinizi zedeleyebilir veya maddi zararlara neden olabilir. Ancak 17 Ağustos tarihinde ortaya çıkacak olan Aslan Yeniayı size cesur ortaklıklara girmenizi ve bu ortaklıkta başarılı olmanız için gerekli insan ve planları sağlayacaktır.

Kova

Bu hafta 15 Ağustos'ta Satürn'ün Mars ile 9. Yüksek Gerçekler Evinizdeki buluşmasıyla yaşamınızda saçmalığa yer kalmayacak. Bugün hedeflerinizi koruyarak ve sözlerinize sadık kalarak fazla ilerleyemezsiniz. Ayrıca yaşamınızda istikrar sağlamanız gerekli. 16 Ağustos'ta Venüs ve Uranüs yüzünden geçici zevkler karşısında kendinizi aciz ve korumasız hissedebilirsiniz. 17 Ağustos tarihinde güvenilir ve gerçekçi dostlarınız size yardım ederek kendinizi tüketmenizi önleyecekler. 19 Ağustos'ta ise Yeni Ay'ın Aslan Dönencesi'ndeki 9. Ortaklar Evinize girmesiyle iş arkadaşlarınız veya ortaklarınız size her türlü konuda destek verecek.

Balık

Bu hafta 15 Ağustos'ta Mars-Satürn birlikteliğinin 8. Derin Paylaşımlar Evinizde oluşmasıyla ilişkilerinizde sınırlarınızı iyi çizmekten kaçınmamalısınız. Bugün Venüs-Satürn konumu arzularınızı kaynama noktasına taşıyabilir. Ancak arzularınızı gerçekleştirmeye çalışmadan, oyunun kuralarını iyi öğrenin. Finansal konularda başkalarından bilgi saklamanız veya ortaklarınızla yapacağınız tartışmalar size zarar verebilir. İleriye hareket etmeden önce her konuyu iyice çalışın ve çevrenizdekilerde güven yaratın.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement