Charles & Keith 2012 Yeni Koleksiyon - Son Dakika
Kadın

Charles & Keith 2012 Yeni Koleksiyon

Charles & Keith 2012 Yeni Koleksiyon

Charles&Keith 2012 ilkbahar yaz koleksiyonunda, yeni ürünlerini canlı tonlarda ve modaya uygun olarak sunuyor.

13.03.2012 11:00  Güncelleme: 11:50

Charles&Keith 2012 ilkbahar yaz koleksiyonunda, sandaletlerden babetlere, loferlardan dolgu topuklulara, stilettolardan platformu topuklulara kadar sezonun tüm çeşitlerini canlı tonlarda ve modaya uygun olarak sunuyor.

Charles&Keith güneşin ışıklarını, tüm ışıltısını ve sıcaklığını yeni koleksiyonunda hissettiyor. Ayrıca ayakkabılara hem uyumlu hem de kontrast yaratan rengarenk çantalara ve kemerlere kadar gökkuşağının renklerinde alternatifler barındırıyor. Ayrıca gözlük koleksiyonuyla da kamaştırdığı gözleri koruyor.

Charles & Keith Signature Label Koleksiyonu, romantik dokunuşlar ve ince detaylar ile nostaljiyi geri getiriyor. Dantelin ve tığın zarafetini mükemmel işçilikle buluşuyor. Prairie Dream koleksiyonu'na kahverengi ve konyak tonları ağırlıklı olarak göze çarpıyor. Deri ve ahşap detaylarının hakim olduğu yüksek topuklar ve espadriller ince zevkleri ortaya çıkarıyor. L'amour koleksiyonu'nun tutkulu dantelleri ve fiyonkları zarif dokunuşları yansıtıyor. Ayrıca topuklarının zarifliği ve usta işçiliği ile göz dolduruyor.

Gökkuşağından ilham alan L'art Pop Koleksiyonu'nun paletini; turuncu, fuşya pembe, kırmızı, sarı, fosforlu yeşil ve elektrik mavileri oluştuyor. Bu sezonun öncülerinden olan koleksiyon pop ruhu ve bütün canlılığı ile göze çarpıyor. 70'li yılları vurgulayan Modern Vintage Koleksiyonu'nda; kahverengi, bej ve kestane rengi sandaletler, platform ayakkabılar ve kalın topuklar dönemin ruhunu vurguluyor. özgür ruhun parıltısından etkilenen kadınsı tasarımlar çağdaş modayla birleşiyor. Rustic Modernist Koleksiyonu'nda zamansız modern biçimler, şehirli moda tutkunları için çağdaş bir yönlendirme yapıyor. Doğanın tonlarından etkilenen koleksiyon spor şıklığı kusursuz bir şekilde tamamlıyor.

-gallery -Foto Galeri için tıklayın! -/gallery -

video 2249 /video

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Charles & Keith 2012 Yeni Koleksiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement