Eres Sonbahar Kış Koleksiyonunu Sundu - Son Dakika
Kadın

Eres Sonbahar Kış Koleksiyonunu Sundu

Eres Sonbahar Kış Koleksiyonunu Sundu

Moda dünyasını sarsan devrimleriyle yoluna devam eden Eres'in sonbahar kış sezonu için hazırladığı koleksiyonu kadınlara gizemli ve büyüleyici bir dünya vadediyor.

31.08.2012 14:00  Güncelleme: 14:17

Eres, 1968 yılında Paris Place de la Madeleine'de ilk mağazasını açtığında, mayo koleksiyonları mağazalarda yalnızca yaz aylarında bulunabiliyordu. Bugün gerek mayo, gerekse iç çamaşırı ve ev giyimi koleksiyonlarında bulunan her parça, Eres'in üstün yaratıcılığı ile birleşen yüksek araştırma ve geliştirme, yeni buluşları modayla buluşturma tutkusunun izlerini taşıyor. Sofistike duruşu, tecrübesi, kadın bedenine hakimiyeti markanın temel değerlerini oluşturuyor ve 2007 yılından beri markanın kreatif direktörü ValÉrie Delafosse'un liderliğinde Eres, bedenin şahsına münhasır kıvrımlarına ve yapısına saygı duyarak, onu değiştirmeye çalışmak yerine en kusursuz biçimde göstermeyi hedefleyerek lüks iç çamaşırı, mayo ve ev giyimi koleksiyonlarını kadınların beğenisine sunuyor.

Eres 2012-2013 sonbahar kış iç çamaşırı ve ev giyimi koleksiyonu, empresyonist ressamların ışık algısıyla oynayarak yeniden yorumladığı renklerle bezeli tablolarını anımsatan İngiliz bahçelerinden ilham alıyor. Bloomsbury'de pitoresk bir yürüyüş, romantik çiçekler ve Viktoryen rüyalar Eres'in şiirsel koleksiyonunun romantik ve elegan çizgisi, ipek saten kumaşla bir arada kullanılan zarif Calais dantelinde, uçuk pembe, mürdüm, lavanta rengi ve gri-mavide özünü bularak kadınları Eres'in minimal dokunuşlarıyla bezeli bir yolculuğa çıkartıyor.

Eres 2013 mayo koleksiyonu ise esin kaynağını, rengarenk sıvılarla dolu beherler ve deney tüpleriyle dolu bir kimya labaratuarında buluyor. Fütüristik detaylar, sportif şık çizgiler ve grafik dokunuşlarla öne çıkan koleksiyon, enerjik renk skalasıyla dikkat çekiyor. Plastik izlenimi uyandıran canlı mavi ve yeşillere eşlik eden macenta rengi koleksiyonu ruhunu yansıtırken uçuk gül kurusu rengi, pastel gri tonlarına feminen bir boyut katıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Eres Sonbahar Kış Koleksiyonunu Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement