Gusto Giyim Kışa Hazır - Son Dakika
Kadın

Gusto Giyim Kışa Hazır

Gusto Giyim Kışa Hazır

Gusto 2011 2012 sonbahar kış koleksiyonunda sonbahar kış mevsimini iyiden iyiye hissettirmeye başladı.

11.10.2011 17:58

Gusto 2011 2012 sonbahar kış koleksiyonunda sonbahar kış mevsimini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. 36-50 beden aralığındaki Gusto?da bu sezon çantadan, elbiseye, kabandan, pantolona kadar oldukça geniş bir ürün yelpazesi var. İnce trençkotlar yavaş yavaş yerini yakası kürklü kabanlara bırakırken, yünlü ceket-etek tüvit takımlarda kışın geldiğinin en büyük habercisi.

Gusto?nun triko ve dantel detaylı elbiseleri sayesinde sonbahar-kış sezonunda ?Ne giyeceğim?? derdi ortadan kalkıyor. Hem şık hem de rahat olmanızı amaçlayan Gusto, kalem etekler ve ipek bluzlarla iddialı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Yakasız ceketler de bu sezonun en hit parçalarından! Her kıyafetinizle rahatlıkla kombinleyebileceğiniz ceketlerin birbirinden farklı form ve renklerini Gusto mağazalarında bulabilirsiniz. Hafta sonları ise Gusto?nun imzası haline gelen denim beş cep pantolonlar vazgeçilmeziniz olacak. Triko seçeneğinin de bir hayli fazla olduğu koleksiyonda bej, kırmızı, kiremit, kanyak, bordo ve toprak renkleri öne çıkıyor.

Gusto?nun sonbahar-kış sezonunda aksesuar koleksiyonu da bir hayli zengin. Grace Kelly tarzı kalıplı çantalar , deri eldivenler , formlu şapkalar , şallar ve kürk yakalar koleksiyonda yer alan parçalardan sadece birkaçı.

Kaynak: ModaHaber.com

Son Dakika Kadın Gusto Giyim Kışa Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement