H&m'den Bir Yenilik Daha - Son Dakika
Kadın

H&m'den Bir Yenilik Daha

H&m\'den Bir Yenilik Daha

H&M bugünün kırmızı halı modasının çeşitliliğini yansıtan farklı stillerde giysiler hazırladı.

20.03.2012 15:30  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artık ünlülerin giysileri kendi trendlerini oluşturduğundan, moda severler için kırmızı halı bir defile kadar heyecan verici oluyor. H&M, Conscious (Doğa Dostu) girişiminin bir parçası olarak, tamamı organik pamuk, kenevir ve geri dönüştürülmüş polyester gibi daha sürdürülebilir malzemelerden yapılmış, kırmızı halı görünümünde özel bir koleksiyon oluşturdu.

Koleksiyon şimdiden kırmızı halıda yer almaya başladı. Amanda Seyfried mavi smokin ceketi ve şortu ile Londra premiere'ine katılırken, Oscar adayı Viola Davis pembe kolsuz üst ve eteği ile boy gösterdi. Kristin Davis elma yeşili desenli elbise ile Vanity Fair eventine katılırken, Michelle Williams kendisi için özel olarak dikilen organik kumaşlarla tasarlanan gece elbisesi ile Londra'da düzenlenen BAFTA'ya katıldı.

Michelle'in stilinden ilham alınarak tasarlanan kıyafetler önümüzdeki günlerde Exclusive olarak tasarlanan Conscious (Doğa Dostu) koleksiyonun satışa sunulacağı seçili mağazalarda da yer alacak. 12 Nisan'dan itibaren dünya çapında yaklaşık 100 H&M mağazasında satışa sunulacak Exclusive Conscious (Doğa Dostu) koleksiyonundan bazı parçalar:

Pilili mini elbise

Yeşil, bugünün kırmızı halısı için mükemmel bir ton, özellikle de organik pamuk karışımlı kumaştan yapılmış arkası açık pilili mini elbisede.

Fotoğraf baskılı elbise

Değişik renklerin süslediği bu fotoğraf baskılı elbise ve ona uygun ceket, geri dönüştürülmüş polyester karışımından yapılmış.

Boncuklarla süslenmiş maxi elbise

Geri dönüştürülmüş polyester şifondan yapılmış bu limon sarısı maxi elbisenin üst kısmı, klasik bir tasarımla boncuklarla süslenmiş.

Gerçek kırmızı halı

Bu göz alıcı gece elbisesinin üst kısmı kreme çalan beyaz organik pamuklu kumaştan ve ipek bukletten, etek kısmı ise krem rengi plise, organza bürümcükten yapılmıştır. Bu elbiseden her biri tek tek numaralandırılarak yalnızca 1000 adet üretilmiştir.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın H&m'den Bir Yenilik Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement