Hangi Rimeli Kullanmalı? - Son Dakika
Kadın

Hangi Rimeli Kullanmalı?

Hangi Rimeli Kullanmalı?

Hacimli, kıvrık ve uzun kirpikler için bu ürünleri tercih edin...

21.03.2012 15:30  Güncelleme: 15:55

Bakışlarınıza anlam katmak, çok daha hacimli, kıvrık ve uzun kirpiklere sahip olmak istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz bu markalara bir göz atmalısınız!

Clinique High Definiton Mascara

özel formülü ile kirpiklerinize ekstra uzunluk sağlayan Clinique High Definition Mascara, özel taraklı fırçası sayesinde de kirpiklerinize olduğundan çok daha belirgin bir görünüm verebilirsiniz. Ayrıca Clinique High Definition Mascara dayanıklı yapısı ile uzun süre akmıyor ve muhteşem görünümünüzü korumanıza yardımcı oluyor.

Max Factor 2000 Calorie

Kirpiklerinize maksimum dolgunluk sağlayan Max Factor 2000 Calorie, topaklanmadığı ve parfüm içermediği için özellikle hassas gözlüler ve lens kullananlar için son derece uygun. Ayrıca kıvrık fırçası yardımıyla da, kirpiklerinize çok daha güzel bir görünüm verebilirsiniz.

Maybelline Colossal

Büyük fırçasıyle, tek sürüşte kirpiklerinizin çok daha dolgun ve güzel görünmesini sağlayan Maybelline Colossal, zayıf kirpiklere sahip kadınlar için oldukça iyi bir alternatif.

Estee Lauder Magnascopic

Dramatik bakışlara sahip olmak isteyen kadınlara önerebileceğimiz Estee Lauder Magnascopic rimel kirpiklerinize tek hamlede yüzde 300 hacim kazandırıyor. Ayrıca özel fırçası sayesinde, uygulaması da oldukça kolay.

Lancome Fatale

özel fırçası sayesinde kirpiklerinize hacim katan ve çok daha güzel bir görünüm katan Lancome Fatale'ı uygularken fırçasını döndürerek kullanırsanız çok daha iyi ve doğru sonuçlar alabilirsiniz.

Loreal Volume Million Lashes

Eğer kirpiklerinizin çok daha gür ve hacimli görünmesini istiyorsanız, Loreal Volume Million Lashes tam size göre. En kısa kirpikleri bile kavrayan Loreal Volume Million Lashes'in dozaj ayarlayıcı mekanizması, rimelin kirpiklerinize eşit olarak dağılmasını sağlıyor.

YSL Faux Cils

Dolgunluk için kaplayıcı bir film, kıvrım için besleyici bir film ve kalıcı etki için sabitleyici filmden oluşan üçlü kompleksi ile kirpiklerinize eşsiz bir görünüm sağlayan Yves Saint Laurent Faux Cils, çok daha hacimli kirpiklere sahip olmanız konusunda size yardımcı oluyor.

Dior Iconic Mascara

Kirpiklerinzde perma etkisi yaratan Dior Iconic Mascara, uzun fırçası yardımıyla da tüm kirpiklerinize tek tek ulaşmanızı sağlıyor. Uzun süreli etkisi ile de bu rimel büyük ilgi görüyor.

MAC Zoom Fast Black Mascara

MAC'in yeni Zoom Fast Black Lash Mascara'sı içeriğindeki karbon pigmentleri sayesinde simsiyah, uzun ve hacimli kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Inglot Long & Curly Mascara

çok daha anlamlı bakışlara, uzun ve kıvrık kirpiklere sahip olmak istiyorsanız, Inglot Long & Curly Mascara tam size göre. Paraben içermeyen bu ürün kirpikleri tek tek renklendirerek çok daha çarpıcı bir etki yaratıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Hangi Rimeli Kullanmalı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement